Bucket list - kaj želite doživeti v življenju?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No, v dolgočasnem sobotnem popoldnevu sem si pogledal film Bucket list.. Kul film z Morganom Freemanom in Nicholsonom; http://www.imdb.com/title/tt0825232/

Na alterju še nisem zasledil takšne teme, sem se pa po filmu malce zamislil.. Naše življenje se vrti okoli povsem nepomembnih stvari, ukvarjamo in žremo se zaradi politike, ker je gužva na cesti, ker je treba zjutraj kidat sneg.. Premalo se zavedamo, da nas lahko konec doleti vsak trenutek in povsem nepričakovano.

Kaj bi si torej želeli doživeti v življenju, kaj vas mika, bi želeli poskusiti preden vas nekdo spravi v Had?
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tak na pamet čimveč potovat oz. živet na različnih koncih sveta po leto, dve. Pa da me nekdo pelje v reli avtu en krog in da jaz peljem kako hudo zverino po stezi.

Šteje pod bucket list, da nočem zadnja leta preživet obnemogel, senilen, bolan...? Raje pred vsem tem umrem (z reli avtom recimo
grin1.gif
).

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Imeti čas delati, kar delaš res rad (pri meni se v slo tega ne da enačiti s službo)
Čimveč potovati, različni kraji sveta ... čeprav bi bil raje nekaj 10 let v preteklosti. Sedaj je že vse uničeno.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Točno take misli imam jaz South Park ... čimveč potovati in potem v vsaki državici oz. kraju živeti tako dolgo, dokler se ne naveličaš pa potem dalje.

Največja želja? Neprivezan v vesoljski obleki v vesolju "lebdeti" dolgo, dokler mi skoraj ne zmanjka kisika - na mednarodni postaji.

Ena najlepših slik ...

250px-Astronaut-EVA.jpg

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Največja želja? Neprivezan v vesoljski obleki v vesolju "lebdeti" dolgo

V imenu alter skupnosti ti zelim, da se ti zelja izpolni kar se da hitro. Šifra:"Eternity"

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Kaj za vidt?
Afrika, Avstralija, N. Zelandija, JV Kitajska, Japonska, Hong Kong, pacifiški severozahod

Kaj doživeti ( in seveda preživeti )?
En takle boat trip
grin1.gif

@0:44 yeehaw
evil.gif

he he
tongue-1.gif

pa tole
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bucket list? He he, fajn film, me je malo na moje ambicije in podvige spomnil.
zmaga.gif

Sicer pa vsako leto kako reč črtam s svojega "seznama", ki se itak sproti dopolnjuje, tako da sem nehal govoriti "tegale se pa nikoli ne bom lotil oz. tega kraja pa ne bom nikoli videl", ker se zelo hitro zadeve močno zasukajo. 2012 je bilo še posebej plodno s črtanjem postavk.
cheer.gif

Dejansko si najbolj želim od vsega, da bom čimbolj zdrav, da bom lahko zato čimveč stvari sprobal ter naredil - zato je potrebno tudi ohranjati dobro športno kondicijo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No, v dolgočasnem sobotnem popoldnevu sem si pogledal film Bucket list.. Kul film z Morganom Freemanom in Nicholsonom; http://www.imdb.com/title/tt0825232/

Na alterju še nisem zasledil takšne teme, sem se pa po filmu malce zamislil.. Naše življenje se vrti okoli povsem nepomembnih stvari, ukvarjamo in žremo se zaradi politike, ker je gužva na cesti, ker je treba zjutraj kidat sneg.. Premalo se zavedamo, da nas lahko konec doleti vsak trenutek in povsem nepričakovano.

Kaj bi si torej želeli doživeti v življenju, kaj vas mika, bi želeli poskusiti preden vas nekdo spravi v Had?
smile-1.gif

Definitivno prvo peljat se z B grupo (Audi, Ford, ...), pol pa še peljat WRCjko bilokatero. Pa recimo sfurat kak ceuc na kaki heliboarding akciji...

B81

22. jul 2007
37.746
11.024
113
A da bi pa kdo napisal počitnice na kakem otoku s kakim viktorijinim angelčkom ali dvema, to pa ne,... how weird is that?
grin1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
No, tole je pa še moj izbor stvari, ki si jih želim sprobat skozi življenje.. Neki jih je v ANG, ker so skopirani..
smile-1.gif

-bungee jump
-naučiti tekoče špansko, rusko
-naučiti žvižgati s prsti
-roadtrip
-kitesurfing
-stati na vseh celinah sveta
-skok iz letala
-vloga v filmu
-mile high club
-končati faks
-svoje podjetje
-splezati na kako goro nad 6.000 m višine..
-streljanje
-novo leto v avstraliji
-izpit za učitelja smučaja
-izpit za letalo
-do funny things while drunk/high
-delo v centru za zaščito opic
-float in the dead sea
-FFM threesome
-meet Djokovic
-visit Iran
-learn frontflip on ground
-make out with total stranger
-ride a jet ski
-water skiing
-learn to play tennis& table tennis
-ski a lot
-Learn to say "hello" in 50 languages.
-v 12 mesecih živeti v 12 državah
-preživeti celoten let v pilotski kabini
-peljati Audi S in BMW M
-prepotovati Rusijo z Lado Nivo

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
No, tole je pa še moj izbor stvari, ki si jih želim sprobat skozi življenje.. Neki jih je v ANG, ker so skopirani..
smile-1.gif

-bungee jump
-naučiti tekoče špansko, rusko
-naučiti žvižgati s prsti
-roadtrip
-kitesurfing
-stati na vseh celinah sveta
-skok iz letala
-vloga v filmu
-mile high club
-končati faks
-svoje podjetje
-splezati na kako goro nad 6.000 m višine..
-streljanje
-novo leto v avstraliji
-izpit za učitelja smučaja
-izpit za letalo
-do funny things while drunk/high
-delo v centru za zaščito opic
-float in the dead sea
-FFM threesome
-meet Djokovic
-visit Iran
-learn frontflip on ground
-make out with total stranger
-ride a jet ski
-water skiing
-learn to play tennis& table tennis
-ski a lot
-Learn to say "hello" in 50 languages.
-v 12 mesecih živeti v 12 državah
-preživeti celoten let v pilotski kabini
-peljati Audi S in BMW M
-prepotovati Rusijo z Lado Nivo
S tem spiskom si huj kot Earl
hysterical-1.gif

My-name-is-earl1-300x300.jpg

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Pri 90+ umret med sexom z eno hudo bejbiko... komot je lahko mojih let
smile-1.gif

Aja.... pa jaz moram porivat!
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
... Smatram kot kompliment?
Sigurno
cool-1.gif

Earl je delal samo dobre stvari (na čuden način, a se je izšlo). Glej, priporočam.
zmaga.gif

Spisek je imel dolg, kot ti. Zato ta primerjava.
smile-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.101
113
Mislim, da se mi je večino že izpolnilo... Osnova je, da živiš z ljubljeno osebo v bližini.
Ostalo so postranske stvari v življenju in jih ne more nadomestiti letalo ali rally avto.