BT slušalka

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Gledam, pa se ne morem odločiti. Iščem prvo BT slušalko in vse so novi modeli. Katere so dobre, dolgo zdržijo? Je pametno, da slušalka podpira priklop dveh telefonov? Večinoma bo uporabljana v avtu, kjer bom »upokojil« žične slušalke. Upam, da dela z N900.
tongue-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.181
3.643
113
Marlbor
Sam sem pred kratkim kupil eno najcenejših - Nokia BH-105 in me zelo moti premajhen gum za vklop. Mi ta gumb dela kar precej problemov.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Plantronics me ni še nikoli pustil na cedilu, edino z N5800 so bile težave
s stalnim vklapljanjem in izklaplanjem povezave. Tečno...

Poglej model Explorer 390... dve aktivni povezavi (če potrebuješ, seveda),
izločanje šumov, dobra avtonomija, lahka, avtopolnilec priložen...

Če cena ni pomembna (govoriva o razliki cene za pol tanka bencina) pa
Discovery 975 all the way. Kvaliteta zvoka, priročnost, kompaktnost in
neprecenljiva usnjena torbica z akumulatorjem za shranjevanje in polnjenje.

lp,
Mpix

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Jaz imam Plantronics Voyager 520, o njej si preberi na KLIK
Uporabniška izkušnja je odlična, imam jo več kot eno leto, glavni razlog za nakup je možnost hkratne uporabe dveh aparatov in trajanje baterije, večinoma je v uporabi cca 12ur na dan in jo polnim 2x na teden. Če imaš pa en aparat ki ima dual sim si lahko praktično dosegljiv na 3 številkah preko ene slušalke.
Če te še kaj zanima pa povej...

Lp.

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
jaz mam že ene par let Plantronics Explorer 320, avtonomija je odlična, pri občasni uporabi jo polnim le na vsake 2-3 tedne... tudi če izklopljena čaka v avtu po cel teden, se jo da potem še vedno uporabljat vsaj uro ali dve... pri povezavi ni bilo problemov dosedaj še z nobenim telefonom...

imam pa še Plantronics Explorer 220, ki delujo podobno kot 320, a se baterija sprazni tudi če ugasnjena čaka v avtu teden dni... pri uporabi pa po kaki uri do dveh..
frown-1.gif

je pa res, da sta to oba precej stara modela...

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Imam tudi 220 in z avtonomijo baterije nimam problemov. Problem je samo v kvaliteti zvoka, ki na čase hrešči in tako...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
da si sposodim temo; kaj bi priporočali za motorolo (model mi je padel z glave) je pa ta qwerty ki je bla tak poceni pri mobitelu laufa pa na "windowsih". Sem probal parit z eno starejso ki je super laufala na v3 pa nisem požel uspehov
frown-1.gif