BT slušalka

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
Pa ima kdo kakšne izkušnje? Kakšna priporočila za BT slušalke?

Bi bil zelo hvaležen
wink-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.262
339
83
Katerakoli stereo z a2dp na dealextreme - sicer boš čakal ene 3 tedne, ampak delujejo brezhibno (ene 3 sem že naročil, pa so vse brezhibne - beri boljše in hitreje preklopijo kot kake Plantronicsove 2-3 leta stare), cena je pa tam od 5 do 8 eur (dostava je zastonj). Raje vzemi malo daljšo da je mikrofon bližje ker se bolje sliši po mojih izkušnjah kot samo tisti čepki za uho - tudi tako dobiš. Zgleda da je zrela tehnologija ki jo znajo tudi kitajci normalno implementirati.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Sedaj imam Jabro BT 5020 vendar imam z njo težave. Že nekaj časa nazaj se je začelo pojavljat šumenje pri malo večji glasnosti. Najprej sem sumil mobilca vendar se to dogaja tudi z ostalimi tako, da imam nastavljeno na zelo tiho kar pa v avtu spet ni najbolj dovolj.
Imel sem že tudi neke ponaredke vendar nisem bil zadovoljen je pa že nekaj let od tega kar sem imel ponaredke BT slušalk tako, da se je sedaj stanje najbrž izboljšalo.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Jaz imam najcenejšo verzjo Nokie, mislim da je BH-105, pa ni bogvekaj. Predvsem me sogovorniki zelo slabo slišijo, kot drugo ima pa tako glupo narejen gumbek za vklop, pa še majhen je da manjšeha niso mogli naredit, da je prava katastrofa.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz imam že ene dve leti nokio 102 ,pa mi deluje brezhibno...dobro slišim nanjo ,čeprav imam gsm vedno do konca na glas in pa tudi sogovorniki me slišijo brez težav...tudi v avtu ni težav ko vozim(na ac pri 4000 obratih..bencinc)....včeraj sem varil nekaj pa sem se pogovarjal po slušalki z nekom pa ni slišal da varim........pa dooolgo zdrži baterija...me prav mika ,da bi si kupil še eno...zdaj uporabljam samo to...drugače bi dal eno v avto ,drugo pa bi koristil v delavnici.

A je kaka noveša ravno tako poceni kot 102 samo da ja še boljša...ker pri tej je problem le če se kje uležem ali prehitro premaknem glavo pa se mi zgodi da se slušalka premakne ,oziroma mi pade z uha ,ker ima samo tisto klukico.