BSOD Grafična

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Zdravo!

Še en BSOD problem. Grafična (Nvidia GTS 250) mi ga nekaj serje. Bluesreecnview mi pokaže TOLE . Se mi je pa zadeva prvič pojavila ob igranju GTA IV
grin1.gif
, zdaj pa crashne kadar se mu zljubi. Ponavadi ob surfanju po netu računalnik najprej malo zmrzne, potem je opozorilo da so driverji crashnili, potem pa blue screen.

Sem pa testiral grafično kartico in mi je že po parih sekundah testa nabilo temperaturo na več kot 80 stopinj, zato sem raje prekinil.

Zaenkrat sem naredil clean instal novih driverjev, potem system restore, spucal sem grafično, ker je bila fajn prašna. Sedaj sem mislil formatirat, da bo frišen sistem in frišni driverji. Kaj pa vi menite?

lp

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Ah ja... formatiran komp, frišni windowsi, pa so mi zdle spet driverji pojamral, ko sem gledal rain alarm. A je scvrlo grafično?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
Lahko da hlajenje več ni zadostno. Ventilator si rekel da se vrti, kaj pa hladilnik? Je čist ali je zabasan s prahom?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
176
63
38
Je čist. sem spihal zadevo, kolikor se je dalo. Res pa je, da so mi ene reže 4cm*0,5cm odletele (drugače so nalimane po čipovju), možno da jo to baše. Sicer pa šele zdaj s to nadomestno grafično vidim, kako je bla stara glasna.