Jaz če zdaj nazaj pomislim..... raje bi ta dva dni, ko sem bil v Bruslju, zapravil v Amsterdamu.....Bruselj je zelo umazano, ni nekega lajfa, po 10 uri zvečer so zunaj samo še turki in trikrat pečeni, neprijetno. Bil v Waterlooju, pa tudi ni ravno veliko za videti. Amsterdam pa živi sto na uro ob kateremkoli času in za ogledat je 4 dni minimalno, raje cel teden, toliko je zanimivega
Ok, glede belgije......Zelo lepo mesto je Namur, 30 km iz Bruslja. Blizu Namura je tudi Rochefort, si malo pogledaš samostan, kjer varijo Trappist, pivo top of the top iz belgije. Blzu Bruslja je tudi Hoegaarden, če te zanima ogled pivovarne. Jaz bi raje za kak dan ali dva na tvojem mestu šel v Antwerpen ali Brugge.... druge Benetke, veliko lepše mesto kot Bruselj. V filmu In Bruges (igra Colin Farrell) si ga lahko malo pogledaš.
Jaz sem se bolj osredotočil na oglede Amsterdama in Bruslja, sem imel teden dni časa in za zanimivost med mestoma ni bilo prav veliko časa, nekaj sem videl, zagotovo pa še več izpustil, tudi šel sem kar tako, brez kakih planov in sem si zadeve v mestih sproti planiral. Tako da, če te še kaj zanima, ti lahko glede teh dveh mest bolj pomagam.