Brûno!

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ne vem, če je kakšna tema že odprta, vendar...film je odtrgan do kraja.
Na momente že bolano, vendar vsa čast Cohen-u kako je odigral in si zamislil lik.
Skratka, dobra ocena z moje strani!

Vaše mnenje?
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Hmm, ta film smo vsi gledali že par let nazaj, tako da smo že pozabili.
wink-1.gif

Če pa si mislil na Brunota, pa to napiši tako da se bo vsaj vedelo, ne moremo vsi razumeti tvoje fore z umlautom.

avtor popravil naslov...

Nazadnje urejeno:

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Proti pričakovanjem!
Borata sem težko prenašal do konca filma, Brüno pa je nasekan v nulo.
Toplo priporočam.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
A kdo spremlja bruno tweeter?

http://twitter.com/brunovassup

prvi vnos: Heisse news! Ich have just made a movie. It’s basically ze most important documentary made about a hot vhite guy since Passion Of Ze Christ.

zaenkrat zadnji: Mankind has achieved some amazing things - 40 years ago Louis Armstrong landed on ze moon und 40 days ago Bruno landed on Eminem.

Nazadnje urejeno:

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
OK, še moj prispevek...

Preden sem vstopil v kino sem rekel, da bo zadeva pretirana do te mere, da ne bo smešno, imel sem prav. Na trenutke je bilo smešno ampak bilo je ogromno neprimernih vsebin, od tičev, tipičnega pretiravanja, ...

Najbolj sem bil šokiran, ko so starši bili pripravljeni narest vse, da bi njuni otroci sodelovali v norih posnetkih, npr. nazi otrok bi kuril židovske otroke, .... mama ni imela nič proti, tudi, da ji hčerka shujša iz 13kg na 9kg z liposukcijo, noro! Takim bi bilo treba vzet otroke!

Najbolj smešen del, ko je bil v bivšem jerry springer šovu, vojski, pa še kaj bi se našlo.XD

Film je za pogledat, če res nimate kaj druzga počet.LP

Ericssony

Pripravnik
2. sep 2007
210
0
16
Tudi jaz sem bil prepričan, da bo film za počit od smeha ampak daaaaleč od tega. Par smešnih scen in to je to. Škoda časa in denarja iti to gledat v kino...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Res je, vedal sem da bo film bolan ampak ko bi bil vsaj smešno bolan pa ni bil.. Sem pričakoval dost dost dost dost več. Mi je vsekakor žal da sem šel gledat to neumnost...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Film je smešen in poučen
wink-1.gif

Torej 50% smešen in 50% dokumentarec.

Če hočeš 100% smeh, moraš "navadno" komedijo it gledat.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Zdrav (pogojen tudi z normativni soc. družbenega okolja) ne gre vn iz kina. Zbežali so samo pedri!

To je neumna izjava.

Če nekomu ni všeč tak nizkoten film, gre pač ven. Taki tud obstajajo, sicer mi ni jasno zakaj so sploh šli...
grin1.gif
Kaj če bi majhnega otroka pelal gledat tole, češ, saj Borat je bil "nedolžno" smešen, tudi to bo.

Zanimivo je bilo poslušat reakcije ljudi v kinu, tisti, ki ima denar in ni pričakoval tega gre pač ven. Tud mene je bilo v enem trenutku sram kaj za vraga gledam, pa nisem gej. Šu sm zarad punce, sicer bi šu raj gledat harry potheada, not!
grin1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Ne vem kdo gre gledat ta film z malim otrokom, že ko pogledaš poster v kinu vidiš da ni risanka.
Na splošno nisem nikoli razumel ljudi ki hodijo ven iz kina. Kaj imajo pol od tega? Da rečejo kolegom, da so se pobrali na polovici ven?