Brskanje po internetu na tv sprejemniku - kako

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
Imam samsung plazmo (ne me spraševat za model,ker je oznaka vse prej kot prijazna za zapomnit) s katero sem kar zadovoljen. Ima priklop za mrežo,tudi opcija brezžične povezave preko usb-ja. Vse lepo in prav,sem probal priklopiti mrežni kabel na domačo mrežo. Lahko predvajam filme z diskov pc-ja,ne gre pa povezava na internet (nima brskalnika). Zanima me,kaj bi moral storiti,da bi lahko uporabil na sprejemniku internet,recimo voyo ?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
voyo ima aplikacijo za smart tv.
če nimaš brskalnika, moreš priklopit nekaj na tv;
- android tv
- raspberry pi
- htpc
- prenosnik
- telefon
- tablica

Za surfat s kauča pa pozabi. Ni prijetno na tako daleč brat;)

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Sam sem zaprisežen uporabnik (HT)PC na "TV". STB rabim le občasno za ogled nazaj. Za kak špil in za predvajanje 3D in BD pa je še PS3.
Ostale zadeve so zelo omejeno uporabne. WIN OS na zadosti hitrem mlinčku nudi daleč največ. Če je v hiši IPTV si pa zmagovalec.

Prov lepo se bere in počne vse ostalo. Le od ekrana moraš biti na razdalji ki je ustrezna za gledanje HD vsebin. To je nekje diagonala *1.4 do 1.6. Seveda to pomeni, da si zelo zelo blizu tudi pri ekranu prek 60". Sedežno imamo "sredi" prostora in to je to.
Sprejeti ali ne sprejeti koncept...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Men je bolj všeč, da tv gledam od malo dlje (3m) in s take razdalje potem ni udobno surfat. Če pa si tako blizu, kot si ti omenil, potem pa je seveda drugače oz skoraj tako kot na pc monitorju.