Sem mislil, da je pokrit prehod med garazo in letalisko stavbo. Verjetno so ga podrli v zadnjih dveh mesecih, ko me ni bilo tamCitat:
Uporabnik sebenc pravi:
Torej po njihovem naj pripelejm folk na letlišče in grem na parkirišče kateri je baje do pol ure zaston in naj pol se lepo sprehodijo, dežju, snegu....?
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
s tistimi količki so zagradil še tisti odstavni pas kjer si lahko odložil potnike in prtljago in sedaj se vse dogaja na enem pasu (vožnja + odlaganje potnikov) kar že navsezgodaj zjutraj privede do stresnih situacij.
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
parkirisce je sicer do pol ure brezplacno ampak daaaaaaaaaalec ce mas polno prtljage za vlacit.
Razumel. In problem ni v ureditvi, ampak v bebcih, ki ne vejo, da se človeka da ven, se mu reče adijo in odpelje ... Vse traja manj kot pol minute. Pa seveda v varnostnikih/policajih, ki tega ne znajo uveljavit.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
sej ni problem samo v meni.
v torek zjutraj:2 vozila pred mano in 2 za mano. jst sm svojega potnika skipal že tak kjer so prihodi gospod v avtomobilu pred mano pa se nikakor ni mogel posloviti od svoje gospe, kar pa ni blo povšeči vozniku za mano ki je prav tako kot jaz svojega sopotnika skipal ven tam ko so prihodi. in potem so se še taxisti začeli usajat.......
my point: tist odstavni pas na katerem piše: ustavljanje dovoljeno za x minut je sedaj ograjen s količki in se nikamor ne moreš umaknit če pripelješ koga z več prtljage....
mal čudno sem razložil, ampak upam da si razumel kaj sem hotel povedat
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
parkirisce je sicer do pol ure brezplacno ampak daaaaaaaaaalec ce mas polno prtljage za vlacit.
Sej maš vozičke. Sicer pa pred poletom in po poletu paše sprehod
Tistim, ki so tam upravičeni parkirat ...Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> Razumel. In problem ni v ureditvi, ampak v bebcih, ki ne vejo, da se človeka da ven, se mu reče adijo in odpelje ... Vse traja manj kot pol minute. Pa seveda v varnostnikih/policajih, ki tega ne znajo uveljavit.
Podoben sistem ma še kup manjših letališč zunaj, pa ni nobenga problema.
Cemu pa potem sluzi pas, ki naj bi bil ograjen? Samo za tiste, ki se pripeljejo s crnimi BMWji in Mercedesi? Tudi tistim ne skodi sprehod