brnik alias ljp - prometna ureditev

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
s tistimi količki so zagradil še tisti odstavni pas kjer si lahko odložil potnike in prtljago in sedaj se vse dogaja na enem pasu (vožnja + odlaganje potnikov) kar že navsezgodaj zjutraj privede do stresnih situacij.
jezen.gif

sebenc

Zelenc'
6. sep 2007
21
0
1
Če se pa bojijo terorizma
hysterical-1.gif
, vmes pa še skozi ne vem koliko detekorjev. Na zadnje, ko sem pripeljal folk na letališče, sem samo toliko ustavil, da so izstopili in pobrali prtlago niti minuto in so že začel po zvočniku težit, da naj odmaknem avto. Torej po njihovem naj pripelejm folk na letlišče in grem na parkirišče kateri je baje do pol ure zaston in naj pol se lepo sprehodijo, dežju, snegu....? Ne vidm razloga zakaj nebi semeli ljudi spustiti pred vhodom ven in jih tam pobrati in se takoj spokat stran. Ta ureditev je čisto trapasta.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.543
3.895
113
Ljubljana
hmpg.net
Citat:
Uporabnik sebenc pravi:
Torej po njihovem naj pripelejm folk na letlišče in grem na parkirišče kateri je baje do pol ure zaston in naj pol se lepo sprehodijo, dežju, snegu....?
Sem mislil, da je pokrit prehod med garazo in letalisko stavbo. Verjetno so ga podrli v zadnjih dveh mesecih, ko me ni bilo tam:)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
ja zdej ko bomo predsedovali evropski uniji, bo itak en kup protiterorističnih ukrepov...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
s tistimi količki so zagradil še tisti odstavni pas kjer si lahko odložil potnike in prtljago in sedaj se vse dogaja na enem pasu (vožnja + odlaganje potnikov) kar že navsezgodaj zjutraj privede do stresnih situacij.
jezen.gif
confused-1.gif

Če češ koga odložit, zapelješ pred terminal in ga odložiš (itak traja 30 s). Če se samo pelješ mimo (recimo v garažp), greš po cesti na sredini. Kje je problem?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
sej ni problem samo v meni.
v torek zjutraj:2 vozila pred mano in 2 za mano. jst sm svojega potnika skipal že tak kjer so prihodi gospod v avtomobilu pred mano pa se nikakor ni mogel posloviti od svoje gospe, kar pa ni blo povšeči vozniku za mano ki je prav tako kot jaz svojega sopotnika skipal ven tam ko so prihodi. in potem so se še taxisti začeli usajat.......

my point: tist odstavni pas na katerem piše: ustavljanje dovoljeno za x minut je sedaj ograjen s količki in se nikamor ne moreš umaknit če pripelješ koga z več prtljage....

mal čudno sem razložil, ampak upam da si razumel kaj sem hotel povedat

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Se prav se je zabasal, ker je eden mencov spredej... Taksiste itak briga, kako "težko" je slovo, ti pa že počakaš... Itak pa ne bi trobil, če bi kdo še kup prtljage ven zlagal... No, za taksiste je to spet druga zgodba...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
sej ni problem samo v meni.
v torek zjutraj:2 vozila pred mano in 2 za mano. jst sm svojega potnika skipal že tak kjer so prihodi gospod v avtomobilu pred mano pa se nikakor ni mogel posloviti od svoje gospe, kar pa ni blo povšeči vozniku za mano ki je prav tako kot jaz svojega sopotnika skipal ven tam ko so prihodi. in potem so se še taxisti začeli usajat.......

my point: tist odstavni pas na katerem piše: ustavljanje dovoljeno za x minut je sedaj ograjen s količki in se nikamor ne moreš umaknit če pripelješ koga z več prtljage....

mal čudno sem razložil, ampak upam da si razumel kaj sem hotel povedat
Razumel. In problem ni v ureditvi, ampak v bebcih, ki ne vejo, da se človeka da ven, se mu reče adijo in odpelje ... Vse traja manj kot pol minute. Pa seveda v varnostnikih/policajih, ki tega ne znajo uveljavit.
Podoben sistem ma še kup manjših letališč zunaj, pa ni nobenga problema.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Kiri pravi:
parkirisce je sicer do pol ure brezplacno ampak daaaaaaaaaalec ce mas polno prtljage za vlacit.

Sej maš vozičke. Sicer pa pred poletom in po poletu paše sprehod
grin1.gif

Se strinjam, samo po cca 5 urnih zamudah in pa dezju kar ga je moglo dol iti, ti ravne ne paše sprehod ob 1 uri uri zjutraj
frown-1.gif
.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Brnik, Obala... isto sranje...
pred 3 leti je blo na naši velecenjeni Obali 3x manj ramp kakor jih je zdaj... pravzaprav so zarampali vse... plati ili se vrati
bonk.gif

o Brniku pa škoda debatirat... če so ga preimenovali kakor so ga preimenovali, je vse več al manj jasno...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Razumel. In problem ni v ureditvi, ampak v bebcih, ki ne vejo, da se človeka da ven, se mu reče adijo in odpelje ... Vse traja manj kot pol minute. Pa seveda v varnostnikih/policajih, ki tega ne znajo uveljavit.

Cemu pa potem sluzi pas, ki naj bi bil ograjen? Samo za tiste, ki se pripeljejo s crnimi BMWji in Mercedesi? Tudi tistim ne skodi sprehod
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> Razumel. In problem ni v ureditvi, ampak v bebcih, ki ne vejo, da se človeka da ven, se mu reče adijo in odpelje ... Vse traja manj kot pol minute. Pa seveda v varnostnikih/policajih, ki tega ne znajo uveljavit.

Cemu pa potem sluzi pas, ki naj bi bil ograjen? Samo za tiste, ki se pripeljejo s crnimi BMWji in Mercedesi? Tudi tistim ne skodi sprehod
evil.gif
Tistim, ki so tam upravičeni parkirat ...
Kolikor vem samo za osebe z varovanjem + službena vozila od letališča, policijska, pa mislim da še kak kombi od adrie ...