brivnik philips in amazon.co.uk

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Če je možno boš ugotovil, ko boš dal v košaro in vpisal naslov, ne pošiljajo vsega povsod. Upoštevaj, da imajo na Otoku drugačne vtičnice in vtikače, rabil boš še adapter.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Adapter je evro ali dva v delkotu v BTC. Načeloma s pošiljanjem iz AMazon UK ni težav (sem tako kupil kar enkaj el. aparatov) - cene pa znajo biti (glede na tečaj funta pač in akcije) tudi več kot pol nižje kot pri nas ...

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Pri adapterju ni tak problem cena, ampak da imaš še en jajc, ki ga moraš tovorit okoli, ko greš na dopust in podobno. Amazon določenih stvari enostavno ne pošlje v SLO, meni se je že večkrat zgodilo, tudi za take neumnosti kot je črnilo za tiskalnik, razloga ne poznam. Drugače pa so cene super in odnos do strank odličen, ko sem imel reklamacijo v garanciji so tako enostavno rešili, da me je kar presenetilo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Načeloma imaš prav, ampak adapter sem si recimo kar fiksno dal na vtič (sekundno lepilo), itak je minimalno velik. Nektari res ne pošiljajo v SLO iz amazon.uk štaciune, ampaks e mi še ni zgodilo, da ne bi za enako ceno tam našel ekvivalentnega izdelka. Ravno zadnjič sem naročal ščetke za el, zobno ščetko, pa na koncu videl, d otroških ne popiljajo v SLO. Pač izbral enake drugje, cena je bila enaka.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Ja, zdaj ko funt nima tako fajn tečaja, se najde tudi v € kocih kar OK deal. Ko sem jaz nazadnje kupoval je bilo 1,1 (sredi leta) ... Tudi na to je treba gledat, pa še na ceno poštnine ... Največji plus UK amazona je v bistvu to, da se najdejo dosti ugodnejše akcije ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
glede cene: v gogla vtipkaj -> 114.99GBP to EUR in ti bo povedalo.
poštnino zveš šele pri zadnjem koraku, ko te loči le še klik, da izvedeš naročilo/plačilo. Tko, da moreš dat najprej v košarico, izbrat na kater naslov pošljejo(če jih imaš več), potrdit to in potem vidiš poštnino in/ali pošiljajo v slo. Ponavadi pa več kot 10€ ni.