Britanski policaji in avti?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Zjutraj sem slišal po radiu zdaj pa nikjer ne najdem na spletu.

Namreč, naredili bi naj veliko škode s tankanjem napačnega goriva, zdaj pa naj bi njihove avte opremili z nekimi nalepkami na pokrovu rezervoarja, potem naj bi odprtine za tankanje naredili take da not ne gre napačna pištola na črpalki, kot zadnje opozorilo pa naj bi bilo še zvočno opozorilo:V ta avto se tanka samo bencin oz. diezel.
bonk.gif

Mater vozim tako bencinarja kot dizla, službenega in svojega pa se še nisem zmotil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja se dogaja pač...

jest sm vozu v službi vse, pa se mi ni zgodilo, smo pa imel ene par primerov, ko so sodelavci zašuštrali in tankali narobe...
Pa smo imeli recimo 7 avtov.

Če je pa to policija in jih ima 700, pa da se določenemu procentu ljudi to zgodi, veš da je škoda višja in dražja... Nej na pištoli nardijo en senzor, da bo pač blokiral dostop, če bo napačna ročka... Tale zvočni signal glih ni najboljša...

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
KSZ...

Meni nikoli ni bilo jasno, zakaj ne morejo narediti dveh tipov cevi in grl na avtih. Okroglo za bencinarje in štirioglato za dizle. Pa bi bil problem rešen. Že po obliki bi se videlo da ne "štima", pa še fizično bi bilo onemogočeno vtakniti napačno cev v rezervoar.
sprasujem se.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
ja al pa če bi človek sam mal razmišljal ko gre tankat, pretežko ne?
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
seveda, da se nisi.

v bencinca tankaš bencin na ini, v dizla pa kurilc doma. kako naj bi se torej zmotil?

bencin da bi tankal na petrolu. smrtni greh.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Saj sem ti napisal da se ne izplača reskirat!

Pa v traktor za +120 jurjev ga po moje tudi ti ne bi.
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
V prometni piše da je moj.
evil.gif

Pa ne ga srat, to je bolj občutljivo ko avto.
jezen.gif

Veliko bolje pri 35 stopinjah se je pa vozt po travniku kot pa prej.
evil.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz..

A pa ni tko, da dizel pištola negre v bencin rezervoar, ker ima dizl pištola večji fi?
je pa smotan, ker lahka benzin točš v dizl tank, ja
grin1.gif

Mislim, da ni čisto tako kot misliš. Za dizel obsojata dva fija pištol, večji je za tovornjake, manjši pa je za osebne. Če me spomin ne vara, sta manjši za dizle in bencin precej podobno velika. Večji za dizel pa niti ne vem, če gre v vsak kestel od osebnega.