brezžične slušalke

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
vem da se žica pa zrak ne moreta primerjati med seboj, vseeno pa sprašujem, če ima kdo izkušnje s kakšnimi kolikor toliko kvalitetrnimi brezžičnimi slušalkami, da se ne trese celo stanovanje, ko mali nabija igrce al pa gleda risanke, bi mu dal na uhe ene slušalke. od TV-ja do kavča je ene 3m. Kakšni konkretni predlogi ?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Jaz imam par let star model Sony MDR RF800R, Zvok je dober za tak cenovni razred (cca 50€), nesejo par metrov in skozi kako steno tudi.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
http://en.europe.creative.com/p/gaming-headsets
http://en.europe.creative.com/p/headphones-headsets

sam uporabljam WP350 sicer ne za igračkanje pač pa za poslušanje glasbe - net radio in za potrebe dušenja hrupa sosedov kadar sem v delavnici zraven njihove glasne mašinerije
za glasbo sem zelo zadovoljen z njimi, doseg je soliden
imam še ene Denonke /in ear/ (model mi je ušel iz glave), zvok je dokaj soliden za miniaturo a imajo zelo slab BT sprejemnik

v planu pa je nabavit Aurvana Platinium morda Gold vkolikor bodo kritike solidne
poslušat pri nas jih verjetno ne bo možno kmalu?

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
super hvala za konkretne predloge, še najbolj pa mi je všeč, da ni "tipično pametnih slovenskih nasvetov".

Hvala še enkrat vsem trem
zmaga.gif

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Jaz sem tele naročil ampak jih še nisem dobil: http://goo.gl/bdEXUc

Glede na to da so jih prodali že 15.000 kom najbrž niso slabe.

Te sem jaz imel in so kar vredu...dobiš jih tudi skoraj v vsaki kitajski trgovini za cca. 15€
Edino kar težke postanejo ko not naložiš polnilne baterije.

Nazadnje urejeno:

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
če koga zanimajo mnenja lastnikov teh slušalk. Večina jamra, da so slušalke samo mono in da baza nima zraven 4.5V DC napajalnika.
Vse ostalo pa je baje vredno teh 3 pirov
grin1.gif

In video predstavitev.

Za deco bo pomoje povsem dovolj.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.887
627
113
Sem jih dobil danes.
uf-1.gif

Drek od dreka...

Oddajnik v katerega pride zvok tvja nima zraven napajalnika zato moreš dati noter 2x AAA baterije.
Slušalke tudi potrebuje 2xAAA ki gredo na eno stran slušalk.

Slušalke so precej majhne in tudi "naušniki" so (pre)majhni.

Princip delovanja je enak kot v tistih usb&SD predvajalnikih za v avto.

Oddajnik oddaja radijski signal tv zvoka, slušalke pa lovijo ta FM signal.

No v mojem primeru slušalke lovijo kup radijskih postaj samo TV zvoka ne.
Ozr zvok se malenkost čuje stem da ga močno preglasi zelo nadležno brenčanje.

Jaz jih bom imel za v delavnico za radio poslušat, sicer bi jih pa samo v smeti vrgel...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
kaj dosti tole ne boš imel na ušesih!
nekaj odpadkov si uvozal za teh dobrih 10€

Nabavi si kake BT ki dobro pokrijejo ušesa vkolikor si v hrupu. Naštelaš net radio z 256 kbps in uživaš. Se nima smisla s tem FM poflom zabavat in poslušat hreščanja.
Zadnjič niti opazil nisem da so FM.

22. jul 2007
13.396
1.652
113
124
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Sem jih dobil danes.
uf-1.gif

Drek od dreka...

Oddajnik v katerega pride zvok tvja nima zraven napajalnika zato moreš dati noter 2x AAA baterije.
Slušalke tudi potrebuje 2xAAA ki gredo na eno stran slušalk.

Slušalke so precej majhne in tudi "naušniki" so (pre)majhni.

Princip delovanja je enak kot v tistih usb&SD predvajalnikih za v avto.

Oddajnik oddaja radijski signal tv zvoka, slušalke pa lovijo ta FM signal.

No v mojem primeru slušalke lovijo kup radijskih postaj samo TV zvoka ne.
Ozr zvok se malenkost čuje stem da ga močno preglasi zelo nadležno brenčanje.

Jaz jih bom imel za v delavnico za radio poslušat, sicer bi jih pa samo v smeti vrgel...
no kaj sem rekel
ne-ne-1.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
No jest sem jih pa danes po skoraj mesecu dni dobil in to 2 kompleta za 13€ s poštnino do domačega nabiralnika
bonk.gif

Vmes so obiskale še Carino, saj je bil na paketu njihov selotejp, ampak niso zatežili za račun, itak nebi imelo smisla
grims-1.gif

Škatla je bila zbunkana z vseh strani, kot da bi šla skozi filipinski tajfun, notri 4 male pene, ki so ščitile 2 kompleta, ampak za čuda je vse celo in deluje
zmaga.gif

Futuristic, meni na obeh slušalkah zvok s TV-ja povsem lepo predvaja (z nekaj malega bruma seveda).
Glasnost ni bohve kakšna, je pa zadovoljiva, meni je najbolj všeč, da oboje slušalke lovijo en oddajnik ali po domače povedano, oba deca gledata isto risanko, dobita isti zvok na obeh slušalkah, tako da mi je on oddajnik ostal za rezervo.
Koliko bodo pa zdržale baterije, pa ne vem, vem samo, da me za 6.5€/kos ne bo hudič vzel
nahrung002.gif