Brezžične slušalke

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
nabaviti bi moral ene slušalke, malce boljše kvalitete, saj so stare vzele slovo. največ jih seveda uporabljam za poslušanje glasbe preko računalnika, prav pa bi prišle tudi za gledanje filmov in igranje špilov preko Xboxa, zato sem razmišljal tudi o brezžični varianti.

v BigBangu sem naletel na tole varianto:

AKG K 912

pa me zanima par zadev - kako je s priklapljanjem takih slušalk - jim bi škodovalo to, da jih recimo zjutraj vklopim v računalo, pa popoldne na TV, zvečer spet na računalo? kako je s sprejemom, se pozna kaj ta brezžičnost na sami kvaliteti zvoka?

glede ostale ponudbe, morda kakšne (tudi na kablu) izstopajo in so recimo must have (ranga do 60€)?

Mobisux

Pripravnik
18. avg 2007
456
0
16
V službi imam Phillips SBC HC8445 in delujejo odlično že 2 leti. Kvaliteta ni nič drugačna od wire slušalk.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
- obvezno more imet gor indikator baterije, da ti sredi filma/igrce ne ckrnejo. razen če jih vedno polniš ko jih ne uporabljaš
- preklapljanje lahko škoduje tvojim napravam in ne slušalkam. Pač ni fajn, da se skos ven in not vleče. Če si nežen pol ni panike. V tem primeru bi si jst dal vmes kak razdlilec na kablu in če ckrne, samo ta kabel zamenjaš.
- neke standardne baterije (AA, AAA), da ne boš čez kako leto spraševal kje kupit XY obliko baterije;)

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Ideja zaradi preklapljanja: jaz sem oddajnik priključil na izhod hi-fi komponente, seveda linijskega
evil.gif
, tako le gumb pritisnem za razllični vir, seveda sem na komponento priključil vse živo.

Lp.

Nazadnje urejeno:

yapka

Pripravnik
27. feb 2011
34
0
6
Takšne imamo v službi,...meni osebno gre pri teh na živce ker imajo preveč svojega šuma.

sulaco

Pripravnik
3. okt 2010
204
0
16
jaz pa ogledujem sennheiser RS170. AMpak so ukinili najcenejši nakup na electronic4you.si, ker so celo slovensko stran ukinili-banda!
Slušalke so baje vrhunske....