Brezžične slušalke za TV

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
Kupujem slušalke za namen iz naslova.
Naj bi bile nemoteče tudi za dolgotrajnešo (npr 90 minut) uporabo.
Poleg tega naj uporabnika nebi slušno povsem izolirale od okolice.
---
Torej, katere slušalke so se vam dobro obnesle upoštevajoč navedene zahteve?
---
Izgleda, da EMŠO terja svoj davek ali pa je nova dnevna akustično tako z_e_ana, da razni odmevi poslabšajo slišnost in potem domači p__dijio zaradi hrupa TVjke.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Imam že morda 9 let, sem jih kupil še z tolarji v BB-gu, brezžične Vivanco FMH 6050, so super, še vedno delajo bp. le ušesne blazinice so že malo " potlačene", zato razmišljam , da bi si nabavil enake.So pa kar dnevno v uporabi.
zmaga.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Hvala za odgovor!
smile-1.gif
A dobiš baterije zraven? Koliko časa pa to približno zdrži? A se filajo preko kabla, a moraš baterije v polnilec dat?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No kupil sem točno te po tvojem "odlične"
rolleyes-1.gif

dve težavi imam

- slišen konstanten šum

-po par minutah mi vrže signal ven, na oddajniku začne zelena utripati
jezen.gif
iztaknem/vtaknem jack v tv pa spet dela par minut pa spet ven vrže...kje je keč? se mi zdi da če šaltam kanale se pa to ne zgodi...morda ob gledanju istega kanala misli da ni signala in se ugasne?? TV Panasonic plazma, signal T-2

Poskusil še poslušanje glasbe z laptopa...brez težav, se ne izklaplja, tudi šuma skoraj ni
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Resil problem,v menuju sound je bilo pptrebno dvigniti volume na cca 40 :-D

Zdej pa deluje ok

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Priklopil bi na TV, Xtreamer, Logitech Z-5500. Ne rabim Bluetooth.

Predvsem za filme in nanizanke. Da se ne sliši preveč ven (torej zaprte) in čez celo uho. V teoriji bi bilo boljše imeti brezžične, bolj udobno...po drugi strani, če dobim za isti denar mnogo boljše žične slušalke, mi je boljše.

Cena, ne vem. Recimo 100 EUR

kacajdr

Pripravnik
2. okt 2007
158
0
16
Kranj
Tele Sennheiser slušalke se odlično obnesejo.
Upoštevati je potrebno dejstvo, da so "odprte", kar pomeni, da precej dobro sišiš tudi zvoke okolice; včasih imam občutek, da slušalke te zvoke iz okolice celo malo ojačajo.
Okolica seveda zvoka iz slušalk ne zazna.