Brezžična povezava

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Trenutno sem povezan na en Wifi spot, ampak nikakor se ne morem povezat na ruter . Probal sem 192.168.0.1 in 192.168.1.1, in prime noben IP, pred časom je še šlo zdaj pa ne.

A obstaja še kaka druga varianta, al je preprosto gazda blokiro druge IP naslove ?

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Hja...potem so najbrž onemogočili wireless dostop do routerja, žal!

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Ne, dvomim.....najbrš je onemogočeno dostopanje do nastavitev preko wireless povezave.

Obleci majco od siola, pa pejt potrkat na vrata in reč da si prišel popravit internet
smile-1.gif

Lp
Torus

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
ce pise da je default 192.168.1.1 nemore biti 11...ce njemu povezava deluje, nemore pa dostopat do routerja, je na nekaksen nacin blokiran dostop do routerja...

kot drugo, cemu bi ti saril po drugih stvar, ce si samo externi uporabnik ??, vsak ki loginco razmislja, bo skenclal povezavo, dal kaksno geslo za dostop, ter seveda uporabil bilo kaksno varnost ki jo ponudi router, da nemore kaksen uporabnik spreminjat nastavitev...

zdaj ce je to stvar dogovora, ok...ce pa je zade taksna, da bi ti rad bil na spletu, ne da bil dal kaksen dinarcek za to...in seveda odziral linijo tistemu ki placuje...hmmm, je v razmislek...ce bi bilo kdo pustil...

lp, dominic...

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
@dominic

1. Zakaj se ti obremenjuješ z mojim početjem, če nisi ne materialno ne kazensko odgovoren ?
2. Kje piše, da bi jaz škodoval lastniku ?
3. Neboš verjel, že eno leto dostopam do neta za đabe stari moj, odžiram linijo s tem ko čekiram mejle pa brskam po forumu, in če nima gesla ga te že nea moti čuj.

faušija, a?