Brez nizkotonca v avtu

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem si kupil kar nekaj let nazaj GZ ojačevalec in sub. In ga ponavadi kar iz avta v avto selim.
Zdaj pa mi počasi najeda, ker imam pol kufra zasedenega in kar dosti uporabljam prtljažnik.(imam kompresijo, ampak vseeno preveč zasede)
Kolega je imel enak problem in si je namesto suba raje kupil 4kanalni ojačevalec in malo bolšje zvočnike. In moram rečt, da me je zvok zelo pozitivno presenetil. Tudi basov ni manjkalo. Sicer je s subom res drug nivo basa, ampak OK. Mi je čisto zadostovalo tisto. V bistvu je bil zvok veliko čistejši in predvsem glasnejši, basov je bilo pa manj kot pri subu, vendar kot pravim, povsem zadovoljivo.

Ker že nekaj let ne spremljam "scene" me malo zanima, koliko te tak špas pride?
Imam pioneer 6900.
Zadaj je prostor pripravljen za ovalce, vendar ne v polici ampak na strani nad amortizerji, spredaj v vratih 16ke.

Zmontirat in zvezat si znam sam, vendar ker nisem več toliko mlad in poln zagona pri razstavljanju tapet ipd, bi to vseeno prepustil tistemu pri kateremu bi to nabavil.

Zato me malo zanima, koliko pride tudi montaža takega sistema.

Koliko stane nek povprečen sistem(ne mislim dajat nekih vrtoglavih vsot za to - potem še vedno raje umikam sub iz kufra)

Mogoče tudi koga priporočate, da bi mi to vgradil? V okolici LJ.