Brazilian?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Nevem, ok so pedrtasne od lacoste ,rokeze itd kar furajo danasnji brazilcki ampak tale od vceraj je bil pa zmagovalen. Diamantni uhani, pukla, zabrit ob straneh, bela urca, violet pulovercek, superge bolj gay nemorejo biti, sploh k majo ob straneh na podplatu nek srebrn vzorec ki se ga nevidi in zmagovalna verizica, oziroma tista verska s kuglcami tavelka, cez cel zgornji del telesa do popka na koncu pa manjsi krizec in to naj bi se danes nosilo ce sem prav razumel. Kot da bi od duhovnika vzel to verizico.
1019903-capo2.jpg

Priponke

• 1019903-capo2.jpg
    1019903-capo2.jpg
    92 KB · Ogledi: 195
Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz sem včeraj videl brazilca, ki je tekel (jogging) pod Rožnikom (še vedno vse blatno). Oblečene je pa imel dolge bele hlače (tiste tipične), bele Lacoste supergice, aerodinamično čupo, lanac s križem ki je opletal levo - desno, oprijeto majčko, ter neumen izraz na obrazu.
Priceless

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Manjka samo še bela Kia Pro_Ceed
hysterical-1.gif

Če ti je kaj do sebe, boš prekinili internetno povezavo, preden tvoj post vidi The Red Devil.
grin1.gif

EDIT
Ups, je že.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Prijato, boli mene za te diamantne uhančke in kola do bola.

Jaz v obleki z ruzakom na hrbtu uletim v službo, ki ima še simpatično pleteno mrežasto košarico. Neobremenjeno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja to more ves svet vedit, da je srb, in da je na to tako ponosen, da se je pripravljen tudi grdo oblečt, in uno ketno okoli vratu nosit, in vse to samo zaradi srbskega ponosa.

Tisti veliki uhani so mi pa tok nagravžni. A niso takih včasih pred 20 leti stare mame nosile? Pa še 98% sm, da je plastičen. Zanimivo mi je gledat italijanske čefurje, k nosijo same hude najkice, v trgovini z nike supergami jih pa sploh ne vidiš. Ne vem, mogoče imajo kakšne veze, in nosijo prototipe??

Ok, violet pulover ni tok napačen. Samo v napačni kombinaciji se je znašel...
smile-1.gif