Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Haybek al nekaj takega?
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Dejstvo je da so naši predvsem Janus kapitalno zahebali stvar. Spušili so VKG zaradi neumnosti. Da takole hinavsko štihneš sonarodnjaka med rebra je možno samo pri slovenceljnih. Trije do konca, Peter rabi zmago, oni bebo, tri pred koncem, pa skoči do parkinga. Zato smo kjer smo. Tole se Avstrijcem in Nemcem nebi moglo zgoditi. Valjda je zmaga Tepeša ful bolj pomembna kot VKG pa ves keš ki ga prinese. Mi smo pa ja proračunsko na nivoju Emiratov, hebeš keš....Še tujci se norca delajo iz nas. Bebavost do daske. Če tepeš ni sposoben skakat celo leto in mu klasične skakalnice ne ležijo pol sorry, pakuj. On je vlekel ker je vedel da je celo sezono 0, pa mora sponzorje opravičit. Pa makar soskakalcu skenslat VKG. Adijo pamet...
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak zanimivo, kako so vsi za prirejanje rezultatov, a ko pa je govora o prirejanju tekem pri fuzbalu pa je to strašno neprimerno, kaznivo in tudi sodno preganjajo te športnike.
Ko pa neka švaba/jodlar to javno pove na TV, pa je skoraj narodni heroj.
BiserCitat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Pa ko je bil Peterka dvakrat prvak, je bilo to tako super za SZS, da je v bistvu od takrat naprej producirala samo vrhunske sezone na vseh področjih a ne?
Citat:
Citat:
Dejstvo je da so naši predvsem Janus kapitalno zahebali stvar. Spušili so VKG zaradi neumnosti. Da takole hinavsko štihneš sonarodnjaka med rebra je možno samo pri slovenceljnih. Trije do konca, Peter rabi zmago, oni bebo, tri pred koncem, pa skoči do parkinga. Zato smo kjer smo. Tole se Avstrijcem in Nemcem nebi moglo zgoditi. Valjda je zmaga Tepeša ful bolj pomembna kot VKG pa ves keš ki ga prinese. Mi smo pa ja proračunsko na nivoju Emiratov, hebeš keš....Še tujci se norca delajo iz nas. Bebavost do daske. Če tepeš ni sposoben skakat celo leto in mu klasične skakalnice ne ležijo pol sorry, pakuj. On je vlekel ker je vedel da je celo sezono 0, pa mora sponzorje opravičit. Pa makar soskakalcu skenslat VKG. Adijo pamet...
Mater me ful zanima, če bi kdo izbrskal post, kako je Spidi reagiral, ko je Barichello spustil Šumija mimo na zadnji ravnini.
Ðaba jim je razlagat...še šumlu z miljardami se je šlo za naslov...naši z silnim proračunom tega ne rabijo....Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Citat:
Mater me ful zanima, če bi kdo izbrskal post, kako je Spidi reagiral, ko je Barichello spustil Šumija mimo na zadnji ravnini.
Pazi... tukaj se ne strinjam s tabo... tisto je bilo očitno vidno in ni bilo lepo za videti, se strinjam. Ampak glej kot sem napisal, čeprav bi to bilo nemoralno in nešportno bi se dalo to tako storit da ne bi bilo vidno in tega razen Tepeša in reprezentance ne bi rabil nihče drug vedet. Pač skrivna taktika....