Bravo kameleon

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Bravo, Kameleon.
Še moderator nisi več, se mi zdi, pa groziš z banom in mi blokiraš temo, v kaetri me žalijo in ponižuejjo. BLOKIRAŠ, KER NE PRENESEŠ DRUGAČNIH MNENJ.

Enega 73-letnega si upate jebat, Milana, Zokija, Zemljota in forumske onaniste (klekej in kompanija) pa seveda ne.

SRAM NAJ VAS BO, vodstvo Alterja.

Glej, print screeni so narejeni, spletno oko pa čaka, da bo kdo koga prijavil...

Zadnjikrat vas vprašam: ali res želite neprijetnosti?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Groznje in zaljivke bodo prijavljene pristojnemu organu. Imam vse prt screene z dokazi, kjer si blatil in zmerjal uporabnike table.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Bravo, Kameleon.
Še moderator nisi več, se mi zdi, pa groziš z banom in mi blokiraš temo, v kaetri me žalijo in ponižuejjo. BLOKIRAŠ, KER NE PRENESEŠ DRUGAČNIH MNENJ.

Enega 73-letnega si upate jebat, Milana, Zokija, Zemljota in forumske onaniste (klekej in kompanija) pa seveda ne.

SRAM NAJ VAS BO, vodstvo Alterja.

Glej, print screeni so narejeni, spletno oko pa čaka, da bo kdo koga prijavil...

Zadnjikrat vas vprašam: ali res želite neprijetnosti?

Na tako "inteligenten" komentar lahko odgovorim le v VAŠEM stilu: :nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek::nigladek:

Je kdo od vaju končal kaj več kot osnovno šolo? Ni videti....

• Všeč mi je
Reactions: Alioth

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.466
1.924
113
johannes očitno je, da ti tukaj ni najbolj všeč. Nihče te ne mara, nate se spravljajo tako moderatorji kot normalni uporabniki in na vsakem koraku se ti godi samo krivica.

Mogoče je čas da si najdeš drug forum. Adijo.

• Všeč mi je
Reactions: sass

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Modi, kje mate jajca? V casih Mobisuxa se je na veliko talalo permanentne bane, deda pa je bolj zasciten kot medvedi in migranti v kocevskih gozdovih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.