bravo igor koršič

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
končno je nekdo direktno opisal delovanje ivana in tudi končno pravilno obsodil diretno njega za večletno nedopustne pritiske na medije in na svobodo govora, in tudi direktno jasno povedal, da takšni izdelki, kot sta reporter in demokracija ne bi mogli obstajati nikjer v demokraciji - bravo! Zato je verjetno sedaj koršič največji trn v peti ivana

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
torej po tvoje, če si dober govorec, govoriš resnico? In ivan je daleč od dobrega govorca, hm.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Če nimaš protiargumenta, usekaj po videzu, načinu govora itd. je vodilo ivanovih volilcev.. Sicer pa dsf, jajo je imel neverjetno dober govor pred nekaj leti.. Nekako se mi samo zdi, da je imel enake misli kot Blair..

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Svinja kruli ko jo vlečeš od korita. Mislim kakšni pritiski? Pa saj je teh novinarskih plačancev iz prejšnjega režima več kot gasilskih šefov postaj. BRUH

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sam poglej kako je argumentiral skovanko , kaj je že levi estremisti al kaj že ! Po njegovem Janša sicer ni dejal (jasno ko je Bobovnik začel dregat) ampak ker so bili levičarji tudi omenjeni smo morali skrčiti pa je ratal kar je ratal
bonk.gif

Nato ga Bobovnik opomni da ste bili levaki zelo kritični ko so Janševi domnevno skup dokumente skladali, pa ta meni da to ni isto....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa ja to ne misliš na jecljanje v Odmevih. Tam je bil kot prvošolec,mencal je in jecljal......za zjokat
Nisem gledal, amapk če je res jecljal in mencal pol toliko kot sedaj Janša, je moral biti pa res obupen.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kako je sedaj z jecljanjem in mečkanjem? Danes ga je ivan na veliko demonstriral - vrhunec njegovega branjenja pa je bil argument, da ima klemenčič boljši avto kot on, čeprav je mlajši, hahaha. Kaj je ivan že pozabil, da žena od klemenčiča veliko zasluži??

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Sem si ogledal zadevo in ugotovil, da je Koršič brezkompromisen borec za svobodo govora in neodvisnost medijev. Da bi to zagotovil, bi najprej ukinil Reporteja in Demokracijo...
stupid-1.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.447