Branje...od zadnje strani nazaj...?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Prejle sem se zalotil, da berem časopise/revije od zadnje strani nazaj. Prakticiram pa to že od di(v)jaških časov...:)
Ima še kdo tak sindrom?
smile-1.gif

Je kaj narobe z mano, sem v hrib obrnjen?
grin1.gif

WTF?
17758-icon_confused.gif

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Jaz bi zase to lahko rekel predvsem za revije - mislim, da je povezano z nekoliko lažjim listanjem

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nadnje strani so najbolj zanimive.

Večer, preberem zadnjih par strani samo, kaj čem brat politiko, tako vse zvem na alterju.

Slovenske novice isto, čeprav so totalno debilen cajteng.

Če pa pri frizeru poprimem za kako novo ali stori, pol pa načeloma listam kot knjigo.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.782
180
63
Menda je branje časopisov od zadaj naprej bolj damsko/gosposko.
Ideja je, da ne dopustiš, da veliki mastni naslovi vplivajo na tvoje dojemanje novice ampak, da prebereš vsebino in si sam ustvariš sliko/mnenje.
Skratka pobje, pičke ste. :D

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Slovenske novice isto, čeprav so totalno debilen cajteng.

Novice se odpre najprej na sredini, potem pa od zadaj naprej...
grin1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Mah berem od prve dalje, k mam rad red, ampak itak pa preden vse v celoti preberem, sta že dve frišnejše verziji zuni
smile-1.gif

Novice so pa itak bl en za na wc cajtng, kratke novičke, prebereš naslov pa je vse jasno, pa še to morš vzet z rezervo, k so k 24ur
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Sm mel obdobje ja, k sm zarad te modrosti prvo novice odpru na sredini, potem me je začel zanimat tud kej okol in kaj se dogaja v svetu, zdej k vem, da so te novice bl tko tko, pa spet odprem novice zarad te modrosti in potem berem ostalo če ostane kej časa...če ne dobim druzga cajtnga v roke
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Včasih ko sem bil mulc "od zadaj naprej" , potem pa sm prešaltal na "od prve strani naprej".

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz pa najprej prelistam cel časopis, ne da bi kaj večjega prebral, nato grem prebrat dva najbolj zanimiva članka, če pa ostane še kaj časa, pa preberem v večih listanjih še ostale zanimive članke.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz pa najprej prelistam cel časopis, ne da bi kaj večjega prebral, nato grem prebrat dva najbolj zanimiva članka, če pa ostane še kaj časa, pa preberem v večih listanjih še ostale zanimive članke.

+1

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Jaz cajtnig vedno preberem od prednje do zadnje strani ... ker že na pamet vem, kje je kaj približno ...

Na primer slovenske novice .. prvo kaj je ... vedno preberem prvo stran, obrnem cajtnig na zadnjo stran, potem spet obrnem cajtnig na prvo stran in lepo prelistavam ... zagotovo pa med listanjem pogledam samo par strani ... ena stran je namenjena samo nekim zločinom, ki se so zgodili v svetu ... potem tiste novice po svetu in obvezno srednjo stran ... ko pokaže nago piško ... potem pa kar zaprem na zadnjo stran
tongue-1.gif

Isto je skoraj pri vseh ostalih revijah ... na primer National Geographic Slovenija pa Science Illustrated slo tudi ..

Se pa kdaj podzavestrno zgodi, da kaj prebere od zadnje strani ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... sm zdele razmislil, in ugotovil, da jest pa ravno revije od sprednje do zadnje, cajtnge pa od zadnje do prve!