Bradavice na spolovilu

cebela123

Zelenc'
19. avg 2013
3
0
1
Zdravo, to težavo imam že kar nekaj časa. Na spolovilu se mi namreč pojavljajo bradavice. Imam sicer neko hudo tekočino proti bradavicam, ampak jasno piše da je ne smeš uporabiti na spolovilu. Ima kdo kakšen nasvet?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.751
1.546
113
Emona / Carnium
Go back to Zræe?
evil.gif

Najverjetneje ne gre za bradavice ampak neko obliko SPB. Pojdi h ginekologu.

cebela123

Zelenc'
19. avg 2013
3
0
1
Hvala za odgovore! Sem preveril obe možnosti na internetu.

HPV: Podatki o okuženosti moških so pomanjkljivi, saj se pri moških ne izvajajo redni testi na prisotnost okužbe. Kadar je okužena partnerica (pozitivni izid testa), je 70 % verjetnost, da je okužen tudi njen partner. Pri moških povzroča HPV zelo majhne lezije na penisu, ki povečini ostanejo neopažene.
(naj povem da so te ''bradavice'' zelo majhne in komaj zaznavne, skoraj nebi rekel da so na spolovilu, bol na meji.)
SPB: Nisem še imel spolnih odnosov.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Citat:
Uporabnik cebela123 pravi:
...
SPB: Nisem še imel spolnih odnosov.

Če bi to napisal v prvem postu, bi dobil boljše odgovore, pa tudi h ginekologu te ne bi pošiljali na pregled (glede na nick smo sklepali da si ženska, ampak očitno nisi).

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
to sem jaz imel pod pazduho, takšne vodene in sem jih trgal, pa slučajno pošlatal po jajcih in se mi je je ena naredila...ne sekiraj se..počasi odpade, samo ne jih trgat ker jih lahko preneseš po celem telesu kjer se dotakneš. Če se jih pa želiš na hitro znebit pa wartner! Po dnevu, dva odpade!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
A so take...

klik1

klik2

To je samo plus, da jo malo poštregljaš
grin1.gif

Se mi zdi, da so samo povečane lojnice, ti jih z laserjem lahko odstranijo.

edit: Pearly Penile Papules googlaj.

Nazadnje urejeno:

cebela123

Zelenc'
19. avg 2013
3
0
1
jtfc, ne bi rekel da so take. so tam kjer se penis zacne, kjer ''pride iz telesa''.

Sem pa opazil tudi eno blizu riti... res spominja na HPV. Me je začelo kar malo skrbeti. Hvala za odgovore.