Bil v petek na koncertu v Ciboni. Koncert je bil prava bomba, ker je takrat, ko bi morali začeti nekdo klical, da je v dvorani bomba, pa so nas lepo napakirali nazaj ven in psa v dvorano...
Kar se tiče pa adventa, nekaj stojnic je pri zgornji postaji vzpenjače, nekaj na glavnem trgu in potem še nekaj v tisti ulici takoj zraven glavnega trga, gledano proti železniški in ene par tam proti katedrali
Drsališča ob železniški in stojnic v tistem parku proti železniški ni. Vse prazno. Kuhanček sem pa poskusil v enem kafiču, je bil zelo dober, tisti na stojnicah ob zgornji postaji vzpenjače pa niti ne tako zelo, je pa kar drag, 20 kun, ker zraven dobiš še stekleničko.
Ukrepi? Če ti paše nosiš masko, če ne pač ne, nihče ne komplicira, tudi na tramvaju ima dosti ljudi masko, tu in tam pa kdo ne. Varnostnikov je povsod polno in kup precej nadležnih beračev tudi, menda so me v tistih par urah vsaj ene 5x fehtali, "imaju malu djecu doma"...
Drugače sem imel namen skočiti tudi v Brno, so jim pa tam, takrat, ko bi že morali začeti vse skupaj odpovedali in ni nobenega dogajanja. Na Dunaju pa menda tudi nekaj podobnega.