Božične jelke, okraski... FTW??

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Pred par dnevi sem bil v Avstriji pa že prodajajo božične jelke, okraske, torej vse kar je povezano z božičem. Sicer ne dobiš tega v vseh trgovinah pa vendar. Včeraj zvečer se peljem mimo Rutarja pa že vidim, da stoji velika božična jelka, da že imajo okrašeno.
bonk.gif

Pa kam gre to? Meni je to vse skupaj res že butasto, nismo še niti novembra pa že prodajajo božične stvari.
Se mi zdi, da se zgubi ta božični čar, ker je res to prehitro
crazy1.gif

LP

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Po 1. novembru bo cela ljubljana že okrašena... jebat ga... biznis. Je treba starše spomnt, da začenjo počas kupvat darila itd....

Nazadnje urejeno:

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Ma meni se zdi totalna bedarija. Itak pa potem skoraj vsi zadnji dan kupujejo darila...

LP

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
V Lidlu imajo tudi že čokoladne Božičke in Miklavžke. Sem sprva mislil, da so dali ven s popustom kar jim je ostalo od lanskega leta
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ma to je zdej zadnje par let, da čim je prva polovica oktobra mimo, se že začne vse skupi "dogajat" in pol pride božič in novo leto mi že vsega navajeni, prenažrti teh lučk in tega in nam je seveda vse skupi že kr neki
bonk.gif

ti časi kot kaže izgubljajo svoj pravi pomen, preveč je skomercializiran
crazy1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
To vse je totalna bedarija. Božični prazniki izgubljajo na pomenu, če se vse okrog tega cirkusa vrti že pol leta prej. Ni več tistega pravega prazničnega občutka. Škoda, ker se mi zdijo ti prazniki drugače najlepši. Pa tako pač je, biznis mora laufat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Saj v Avstriji je že tako najmanj 3 tedne, mi smo še zadaj. Glede na to da od njih poberemo skoraj vse ( od nagravžno živobarvnih hiš do še bolj obupnih karirastih puloverjev) pa bomo mi čez 5 leti isti

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Najbolše, da sploh več teh vseh stvari čez leto ne pospravlajo, pa še bojo na dnaru in času prihranili!!
Res pretiravajo no!

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Da se ne bomo pritoževali, kako je Slovenija zadaj... v soboto so že vrteli božični film (Grinch), običajno pa sredi poletja udarijo z božičnimi verzijami nanizank...

Saj smo si kot otroci želeli, da bi trajal božič celo leto, ne?
confused-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa saj res, da si kot otrok želiš, da bi trajalo nekaj lepega celo leto!
Ampak poglej kam nas bo privedlo to pretiravanje! Vsa zadeva okol božiča bo pomoje izgubila celoten čar in neko "težo" če se lahko tako izrazim!

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
točno tak, na koncu že komaj čakaš januar, ker ti že gre na kozlanje od vsega kiča
crazy1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
počasi sploh več ne bomo pospravljali jelk pa okraskov, pa bomo meli celo leto božič....ki je žal zgubil pomen družinskega praznika (oz. tudi versekga)....in zdaj to služi le komercialnim namenom

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
KSZ

V Merkurju na rudniku imajo od prejšnjega tedna postavljeno veliko okrašeno drevo sredi trgovine
cry12bpy.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Uničujejo vzdušje. Itak ga pa že par let ni več. Ni snega ponavadi za božiča, do decembra smo že vsi nažrti teh okraskov in lučk....

Manjka samo še: "Sneg gre, glej zunaj sneg gre..."
bonk.gif