Okej, da malo odprem eno debato, katera nam zna priti prav v naslednjih dneh - kaj boste kuhali za božično ali prednovoletno večerjo? Jaz za novo leto razmišljam o Beef Wellington in pečenem krompirju...
Mislim da vem kaj te muči...
Ampak ovčka je res taka...iz Jezuščkovega hleva...je samo najboljšo visokogorsko travo in pije najbolj čisto deževnico...to jejo tud taki k ne marajo tistga okusa po loju al pa kosmatih zob...ker ma čist drzg okus ko kupljena...
Tud mesar k jo dere roko skatero drži kožo nikoli ne pritakne na meso...
Pravkar mi je admin zbrisal moj prispevek z vsebino:
Morilci, Morilci.
Želim obrazložiti moj post.
Besedilo je bilo namenjeno VSEM predhodnikom, ki s tako ponudbo, domišljijo, sposobnostjo in slikovitim opisom pri nekaterh vzbuijo zavist.
Nimamo vsi te možnosti uživanja v taki izbrani hrani.
In prav tako ne trdim, da bomo jedli slabo.