1. Lenovo ima i3 procesor, to je vredu. Poglej benchamrke v primerjavi z mojim. Un drugi ima pa še starga intela, to pa ni za vzet.
2. jst imam kr win7 desktop UI
En klik zažene vlc s playlisto, en klik xbmc. S pravim IR receiverjem (kitajci žal odpadejo) se pol da igrat. Tudi kanale v vlc-ju (samo naprej, nazaj) prestavljam s harmony, pa 10 priljubljenih si lahko nastaviš. Itak pa še preko android telefona.
3. odvisno kaj ti reciver podpira oz. lahko v xbmc-ju nekaj nastavljaš kdo bo zvok "premleval". Jst imam nastavljeno da mi reciver to dela. Vrjetno bo onboard zvočna vredu.
4. Men skos gori, tko da se s tem nisem ukvarjal
Imaš pa za android aplikacije in mal prčkarije po pc-ju da ga lahko preko LAN-a prižgeš.
5. kar se tipkovnice tiče; imaš takih malih kr nekaj izbire. Imaš tudi app za telefon, samo jst rajš tipkovnico uporabim, če je dela več kot za 2min
)
http://www.ebay.co.uk/itm/Rii-...=item1e77963c0e
6. ohišje sem jst vzel malo večje, da sem lahko dodatno mrežno dal za iptv. Lahko bi se igral z usb mrežno ali wifi, samo sem tako pač hotel
Pa te stvari se tut grejejo, tko da ne vem kak se un lenovo lahko hladi, ali pa je full glasen. Sam se pooočasi lotevam svojga ohišja. En star reciver bom predelal.
7. Veliki filmi in 3D; Kaj več od 12GB mislim, da še nisem gledal. Nima niti smisla, ker na 3m+ na tv ne bo opazne razlike, zvok je pa itak dts. 3D sem pa sam na eno risanko ice age po nesreči naletel. V vlc-ju je blo treba neki nastavit, pa je pol delalo, da sem gledal normalno sliko brez očal in brez 3D tv-ja. Sta pa laufala takrat 2 vlc-ja, ker pač je vsak svojo sliko kazal. Kak akcijski film mogoče ne bi bil tekoč, risanka je pa kr bla.