Boxee Box

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Zdravo

Ali preko te napravice bp deluje iptv preko DLNA protokola? Podnapisi itd so ok? Podnapise naj bi iskalo avtomatsko? Si jo kdo lasti in kaj so slabe lastnosti te naprave. Namreč kar gledam, je to bestbuy do 120EU glede predvajalnika.

Predvajati mora seveda vse 1080p vsebine ne glede na kodeke brez zatikanja.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Dela vse. Prek wi-fi ja zna 1080 zaštekat, odvisno.

Ne vem pa kje ga boš dobil za 120 EUR...

Napravo zelo priporočam. Kaj je minus...npr. predvajanje glasbe je nerodno narejeno. Moraš klikat po avtorjih ail albumih...ni nikjer kak random play.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Aha, no, če bi bilo to bi blo kar kul
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mislim, da ne podpira. Imas en kup storitev gor, sam kaksen amis, siol pa mislm, da ne bo slo.

Je pa stvar ze malo zastarela, od konca poletja je ne updejtajo vec. Pa tipicne tezave z zvokom ima. Ob veckratnem zaganjanju filmo, vse glasnost zvisa na max. Enkrat pomaga tipka "gor" na daljincu, drugic ne. Ob ponovnem zagonu filma je vcasih mir, ali pa tudi ne. Vcasih je treba ene 3-4x zagnati film, da je normalen zvok.

Zato po malem iscen kaksn HTPC z Win7, da bi po potrebi kaksne kodeke, razne streame, ipd doinstaliral. Iscem pa kaksnega struckota, ki dobro pozna HTPC-je
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Pri meni pa zvok dela.

Sem se pa spomnil, da včasih podnapisov noče predvajat. Pomaga restart boxee-ja. Pa včasih ne dela online search podnapisov - ampak za to naj bi bil kriv preobremenjen server od ponudnika podnapisov.

Me pa moti, da ni nič updejtov. Ziher bi se dalo kaj še popravit ali izboljšat. Dodat.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. kolega ima tudi boxeeja, pol leta starga, pa ima isti problem z zvokom. Ce pogledas del neke serije in takoj nadaljujes na naslednji del, vcasih nabije glasnost na ful. Oba imava isti problem. Pa flash je mal zastarel ze. Updejtu pa ni vec.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To ste kaj testirali:
http://boxeeplus.com/

NEW UI FEATURES

CUSTOMIZED HOME SCREEN
MUSIC SECTION
TV & MOVIE FANART
3D & CONCERT OVERLAYS
MOVIE STUDIO LABELS
MORE VIEWMODES
CUSTOMIZE HOME SCREEN ICONS
NEW SUBTITLESYSTEM
NEW MUSIC VISUALISERS

ADVANCED FEATURES

FASTER HD STREAMING
VPN MTU TWEAKS
FASTER UI
DEVELOPER FRIENDLY
PLUGIN SYSTEM TO EXPAND FEATURES
GROWL NOTIFICATIONS

UNDER THE HOOD

TELNET ROOT ACCESS
FTP ACCESS
ACCESS YOUR DRIVES OVER FTP
SQLITE3 ACCESS TO LIBRARY
XBMC ADVANCEDSETTINGS
BLOCKS FORCED UPDATES
OPEN-SOURCE

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Videl sem ze, sprobal pa se ne. Ne deluje mi bas nek hud update
smile-1.gif
.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Zato po malem iscen kaksn HTPC z Win7, da bi po potrebi kaksne kodeke, razne streame, ipd doinstaliral. Iscem pa kaksnega struckota, ki dobro pozna HTPC-je
smile-1.gif

Ni nobene tople vode za odkrivat
wink-1.gif

Imam procesor amd e350 (bi že lahko reku, da je star:) ) pa še nisem naletel na film, da ne bi delal. Sedaj imaš že boljše procesorje.
Preko xbmc dela vse.
Preko brskalnika youtube 720, 1080 se zatika, pa siol tvin tut ni čist tekoč. iptv preko vlc pa tudi nekateri hd-ji delajo. Vsi ne, pa ne vem al zaradi linije ali proceorja.

S harmony one, ir receiver in "malo" igračkanja na začetku, pol samo še uživaš
cool-1.gif

Res pa je da, se je treba mal več z everčki stegnt
redface-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Če uporabljaš XBMC in imaš v računalniku eno ne-prehistorično grafično, ti zelo verjetno izvaja HW decoding in procesor sploh ni obremenjen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mislim, da je že v proceosrju grafična, oz je vse on board. Ja xbmc pa izvaja HW. V tem je fora;)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
smile-1.gif

Ni nobene tople vode za odkrivat
wink-1.gif

Imam procesor amd e350 (bi že lahko reku, da je star:) ) pa še nisem naletel na film, da ne bi delal. Sedaj imaš že boljše procesorje.
Preko xbmc dela vse.
Preko brskalnika youtube 720, 1080 se zatika, pa siol tvin tut ni čist tekoč. iptv preko vlc pa tudi nekateri hd-ji delajo. Vsi ne, pa ne vem al zaradi linije ali proceorja.

S harmony one, ir receiver in "malo" igračkanja na začetku, pol samo še uživaš
cool-1.gif

Res pa je da, se je treba mal več z everčki stegnt
redface-1.gif

Kul, sem le nasel enga majstra.
smile-1.gif

1. Te ze narejeni buildi so kaj prida, like Lenovo Q190, Arctic MC001? Nekateri jamrajo, nad svoh procesorji, da 3D SBS ne sfolga.

2. OK, zgradim htpc. Gor dam Win7 (da si lahko flash, pa acestream, sopcast ipd jajc gor namecem), kaksen UI naj gor ruknem, da bo cimbolj preprosto? Ker placa za mis in tipkovnico nimam..

3. Kako je z podprtostjo zvoka? Imam mal starejsi HK AVR130 ojacevalc, ki se nima hdmi vhodov in uporabljam spdif oz opticen kabel. Rabim extra zvocko, al je onboard dovolj.., al...?

4. Za daljinec pravis, se dokupi USB IR, povezes na HTPC pa sparis z harmonyjem? Am.. Kakor vem, USB porti, ce je htpc ugasnjen ne delujejo, lahko pol s harmonyjem zakurblas stvar?

Tnx
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
1. Lenovo ima i3 procesor, to je vredu. Poglej benchamrke v primerjavi z mojim. Un drugi ima pa še starga intela, to pa ni za vzet.

2. jst imam kr win7 desktop UI
smile-1.gif
En klik zažene vlc s playlisto, en klik xbmc. S pravim IR receiverjem (kitajci žal odpadejo) se pol da igrat. Tudi kanale v vlc-ju (samo naprej, nazaj) prestavljam s harmony, pa 10 priljubljenih si lahko nastaviš. Itak pa še preko android telefona.

3. odvisno kaj ti reciver podpira oz. lahko v xbmc-ju nekaj nastavljaš kdo bo zvok "premleval". Jst imam nastavljeno da mi reciver to dela. Vrjetno bo onboard zvočna vredu.

4. Men skos gori, tko da se s tem nisem ukvarjal:) Imaš pa za android aplikacije in mal prčkarije po pc-ju da ga lahko preko LAN-a prižgeš.

5. kar se tipkovnice tiče; imaš takih malih kr nekaj izbire. Imaš tudi app za telefon, samo jst rajš tipkovnico uporabim, če je dela več kot za 2min:))
http://www.ebay.co.uk/itm/Rii-...=item1e77963c0e

6. ohišje sem jst vzel malo večje, da sem lahko dodatno mrežno dal za iptv. Lahko bi se igral z usb mrežno ali wifi, samo sem tako pač hotel:) Pa te stvari se tut grejejo, tko da ne vem kak se un lenovo lahko hladi, ali pa je full glasen. Sam se pooočasi lotevam svojga ohišja. En star reciver bom predelal.

7. Veliki filmi in 3D; Kaj več od 12GB mislim, da še nisem gledal. Nima niti smisla, ker na 3m+ na tv ne bo opazne razlike, zvok je pa itak dts. 3D sem pa sam na eno risanko ice age po nesreči naletel. V vlc-ju je blo treba neki nastavit, pa je pol delalo, da sem gledal normalno sliko brez očal in brez 3D tv-ja. Sta pa laufala takrat 2 vlc-ja, ker pač je vsak svojo sliko kazal. Kak akcijski film mogoče ne bi bil tekoč, risanka je pa kr bla.