Boxee Box

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ni to Boxy.....emmmm, emmmm my name is Boxyy. :loool:

Pozna kdo? Sam sem že veliko slišal o tem, zanekrat je še nisem s testiral, niti še ne poznam osebo, ki bi kaj več povedala....
Da se ve o čem govorim:

http://www.dlink.com/boxee/

sprasujem se.gif

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Sem imel srečo in se z njim poigral malo pred časom.
cheer.gif

Dalinček je definitivno najboljša stvar Boxee Boxa!
zmaga.gif
Drugače pa lavfa na Intel procesorju, gor je naložen Boxee, platforma je podobna Intel Atomu ali AMD e350, samo s tem da je zaklenjen, kar pomeni da ne moreš naložit gor recimo XBMC iz katerega je razvit Boxee, zame je to deal breaker.
Če ti Boxee (software) ustreza bi znal bit dobra izbire. Ima pa tudi nekaj porodnih težav.
Dalinc je pa res zakon
cheer.gif

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Ko bo kdo naredil naslednika XBOX 1 z XBMC ga takoj kupim !

Khm apple tv 1 + xbmc, apple tv 2 + xbmc (omogoca samo streamanje ter 720p output), se kaj? Manjsi in boljsi kot xbox ter poceni

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:

Khm apple tv 1 + xbmc, apple tv 2 + xbmc (omogoca samo streamanje ter 720p output), se kaj? Manjsi in boljsi kot xbox ter poceni

Mogoče kdo ve, če ta varianta predvaja tudi udp/multicast oz ali je možno gledati tudi IPTV.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Citat:
Uporabnik lugi pravi:
Citat:

Mogoče kdo ve, če ta varianta predvaja tudi udp/multicast oz ali je možno gledati tudi IPTV.

Mislim da deluje lahko pa sam probas in nalozis XBMC ter stestiras.. http://xbmc.org/download/

ATV 2 dobil šele čez dva tedna
uf-1.gif
.. bom pol probal.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
jst sem naroču ATV2 iz amazona in poročam kako pa kaj ko ga dobim. Vsekakor ga bom takoj odklenil in gor butnil xbmc.

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Kupiš si Atom z ION ali pa AMD e350 plato in si naložiš XBMC.
Ali pa kupiš komplet, recimo ZOTAC ZBOX.
Sicer dražje kot ATV2 ampak vsaj 1080p podpira
cool-1.gif

Koliko te bo prišel ATV2?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
mam jst enga atoma doma za server. Se mi ne da jebat s tem. Mam raje takole miniaturo pod TVjem
smile-1.gif
1080p ne nucam, ker 1. nimam tazga TVja, ter 2. raje downlodam manjše fajle.
108EUR s poštnino.

Nazadnje urejeno:

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
ja tok ja. Preko amazona.co.uk

Sem pa dobil zadevo, nanjo takoj butnil XBMC (ni čist tako enostavno, vendar je kr dost navodil po netu) in mi je zakooon. Napravca je čist majhna in lepo ima matiran zaključek. Ker ni ventilatorja je čist tiha. Dalinc je miniaturen in ima premalo tipk, samo nimaš kej (harmony one dalinc dela bp). Glede XBMC: Meniji odlični, hitrost zadovoljiva, čeprav ni čist gladko, tako kot pa PCju (pričakovano, odvisno tud od skina).
Pri video posnetkih sem testiral samo 720p in 480p posnetke in vse je delovalo normalno. DTS downmix špila tud brez problema. Stabilnost je super, samo moraš izklopit preverjanja za apple posodobitve (uporabiš putty-ssh povezava, telnet). Podnapisi delajo normalno, tud šumniki.

Xtreamer počiva lepo v miru. Sicer ni dvoma, da predvaja več različnih datotek, samo zame je ATV2 nedvomno boljša zadeva, ker imam drugačne prioritete kot nekateri. Gledam tudi samo 720p fajle, pa še običnih xvid .avi fajlov mam dost.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
IPTV? NET TV imaš notri da....za IPTV pa ne vem, klasična velikost.

BluTuTh

Pripravnik
18. sep 2009
140
0
16
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zakaj preprosto ne kupite Bluray z wifijem, ki predvaja vse.
<demotivator>
Kako naštimaš torrente, kje se nastavi rss feed?
Kje je browser? S kje vleče coverje in trailerje?
</demotivator>
hysterical-1.gif

Zaradi vsega tega zgoraj in še mnogo več je meni Atom+ION z XBMC zakon!
zmaga.gif

Je pa res brezveze kupovat atom+ion če rabiš samo predvajanje 1080p vsebine, potem kupiš Xtreamerja ali pa WD TV in podobne zadeve. To varianto z Blurayom ne poznam...