BOSE servis

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vem za Lorex-a, samo je absolutno predrag. Pozna kdo koga, lahko tam zaposlenega, ki bi v "popoldanskih urah" popravljal.
Gre se za Sounddock-a 1. generacije, ki pri predvajanju/napajanju iPod-a prekinja napajanje. Verjetno je samo hladen lot.

Ljubljana, Domžale ali Kamnik okolica.
Tnx!

p.s.: če imamo pa koga tu, ki bi to popravil....
nahrung002.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Za Lorex dela tudi en serviser iz Šiške, oz Dravelj... Dela seveda tudi sam in vso elektroniko in je dober in ponavadi poceni.
Točno lokacijo bi lahko povedal kakšen s tistega konca, je pa malo naprej od Mercator centra, čez cesto, v istem sklopu je še Janez bar, frizerski salon...

Edit:
Po malo googlanja bi znal bit tale:
rtv servis Iztok Spremo, Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana
041 839 437

Edit 2
grin1.gif

Še malo googlanja...
grin1.gif

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Meni je tale popravil Soundsticks II.
http://www.zagaraudio.com/

Je pa tip bolj profi, njemu nosijo popravljat dražje, studijske zadeve.
Ne morem reči da je drag, ni pa najbrz poceni za take male zadeve, sploh če primnerjaš trenutno vrednost zvočnikov...
Mislim da me je obral za 40eur.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Žagar....aha to je ta, ki sem mu pred cca 10 leti pripeljal JBLove zvočnike legendarne v vrednosti avta, ki mi jih je tako popravil, da so bili samo še za v smeti... no-go !

Vseeno, hvala za pomoč!

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Citat:
Uporabnik Silvio pravi:
Za Lorex dela tudi en serviser iz Šiške, oz Dravelj... Dela seveda tudi sam in vso elektroniko in je dober in ponavadi poceni.
Točno lokacijo bi lahko povedal kakšen s tistega konca, je pa malo naprej od Mercator centra, čez cesto, v istem sklopu je še Janez bar, frizerski salon...

Edit:
Po malo googlanja bi znal bit tale:
rtv servis Iztok Spremo, Celovška cesta 291, 1000 Ljubljana
041 839 437

Edit 2
grin1.gif

Še malo googlanja...
grin1.gif

JE to to
cool-1.gif

lp Avi