Bose Companion 5

AndrejSk

Pripravnik
10. avg 2007
82
0
6
Pozdrav,

Razmišljam o nakupu multimedijskih zvočnikov, ki bodo igrali tko kot je treba in bodo pri hiši tudi ostali kar nekaj časa.
5.1 sistema ne rabim, ker se bo zadeva večinoma uporabljala za poslušanje glasbe, občasno kakšen DVD, tako da sem našel eno zadevo od BOSE-a, ki naj bi znala prikazati tudi 5.1 zvok, ampak to mi niti ni tako pomembno...
Torej, kaj mislite o tem sistemu:
http://www.lorex.si/bose/personal-avdio/multimedia-zvocniski-sistem/bose-companion-5.html

Cena teh zvočnikov je tudi maksimum kolikor sem pripravljen dat za zvočnike....

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
to bo ena žalost od zvoka!

satelite se kvečjemu uporablja kot drugi par zvočnikov (zapomoč) oz. v sistemu kina.

za 400 EUR dobiš že kar spodobne zvočnike - malo skoči kvečjim prodajalcem te robe, pa poglej med razstavljenimi modeli (če imaš prostor samostoječe)....bojo nesli tele z linka na celičri.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
pejt poslusat to zadevo v sony center na celovško potem pa boš vidu a ti je to gut al ne

pa svetujem ti da prneses sabo zadeve katere veš da boš ti na njih poslušal!

lp Avi

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik Avian pravi:
pejt poslusat to zadevo v sony center na celovško potem pa boš vidu a ti je to gut al ne

pa svetujem ti da prneses sabo zadeve katere veš da boš ti na njih poslušal!

lp Avi
Jaz sem bil zanč tam in sem bil navdušen nad zvočniki Bose in sicer nad kompletom Acoustimass 10. Prodajalec mi je res prijazno vso zadevo razložil in demonstriral. Še dobro, da sem šel, ker bi drugače moj električar zadevo čisto narobe pripravil.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
BOSE:
Buy
Other
Stereo
Equipment

or else you'll have a

Bad
Or
Sad
Experience

Drži? Pljuvanje po Bose je zelo razširjeno, ne vem če čisto brez razloga.