ob objektu moram porusit 7m betonske armirane skarpe visine cca 50cm. sem se je lotil z hobi baubau hisno stemarico https://mtehnika.mercator.si/izdelek/13598956/udarno-kladivo , pa je podobno, kot da grem z zobotrebcem delat luknjo v ploscico. konica se samo odbija od betona, ob tem pa generira neverjetno veliko hrupa
potem pa sem si izposodil boschevo igraco GBH 5. to je to. zdaj pa bi jaz imel nekaj takega doma. obstaja kaksna cenejsa alternativa tej zadevi? za rusenje zidov iz polne opeke, za rusenje armiranega betona, ...
vsi namigi dobrodosli ...
potem pa sem si izposodil boschevo igraco GBH 5. to je to. zdaj pa bi jaz imel nekaj takega doma. obstaja kaksna cenejsa alternativa tej zadevi? za rusenje zidov iz polne opeke, za rusenje armiranega betona, ...
GBH 5-40 DCE Vrtalno kladivo s sistemom SDS max | Bosch Professional
GBH 5-40 DCE Vrtalna kladiva | Največja hitrost vrtanja v tem razredu zaradi motorja z močjo 1150 W in močnega udarnega mehanizma, Udoben sistem SDS max za preprosto in hitro menjavo nastavka z eno roko, Sistem Vibration Control (10 m/s² za vrtanje, 8 m/s² za dletenje) omogoča udobno delo tudi...
www.bosch-professional.com
vsi namigi dobrodosli ...