Torej, danes pregledujem, če je že kaj na to temo tu, pa nič ne najdem. Torej sam imam tudi zaradi debelosti (resistenca inzulina na maščobne celice) že nekaj časa nekaj višji nivo sladkorja. Ker ne verjamem v današnje priporočljive vrednosti po željah farmacevtov, pač to jemljem z rezervo. Nisem nikakor na inzulinu, tudi ne želim iti, dokler to res ne bo nujno neobhodno. Jem pa neke tablete, ki pomagajo zniževati nivo sladkorja in ja, da ne bom deloval povsem neodgovoren in brez pameti, povem, da so mi pred pol leta detajlno pregledali očesna ozadja, pa so presenečeni dejali, da imam bistveno boljša v povprečju, kot moji letniki brez težav, torej s tem se nekako ugotavlja, da ni nekih hujših poškodb na ožilju zaradi tega.
Vem, da nič sladkega piti, in belega krompir riž ipd jesti ..... Vseeno pa me zanimajo izkušnje vas, kaj lahko, ali lahko kak 100% sadni sok , direktno stisnjen, kaj je z Coca Colo zero, kjer piše, da ne vsebuje sladkorja .., kar koli na to temo bi mi prav prišlo... vaše izkušnje ....
Vem, da nič sladkega piti, in belega krompir riž ipd jesti ..... Vseeno pa me zanimajo izkušnje vas, kaj lahko, ali lahko kak 100% sadni sok , direktno stisnjen, kaj je z Coca Colo zero, kjer piše, da ne vsebuje sladkorja .., kar koli na to temo bi mi prav prišlo... vaše izkušnje ....