Bonus delnica NKBM?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
V tem času naj bi dobili na vsakih 10 delnic eno gratis. Je treba za to kaj narediti, ali se bodo avtomatsko pripisale na račun KDD?
Jeba je s tem, teden po nakupu bi dobili današnjo 2x ceno....tko pa smo v minusu
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Ovce pač
grin1.gif
.
Sicer pa dobiš delnico za prvih deset oz. dvajset, torej tistih katere so bile za vse zagotovoljene. Za delnice čez to število se lahko obrišeš pod nosom. Pa ne pozabi, da boš davek na ti dve delnici plačal
priden.gif
.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Jah saj to se jim bo v nedeljo "obrestovalo".
Poleg NKBM še to da so Virantove" plače začele veljati en mesec "prekmalu"

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
Nisem rekel da je kriva vlada, samo verjemi da je Bajuk točno vedel kaj se bo zgodilo po prodaji saj se je dobro vedelo. Kako "hudiča" so neki "kajmanski" otoki izvedeli za prodajo NKBM?
"zloma" borze pa res ni moghel nihče točno napovedat, čeprav so vsi govorili o balonu ki bo prej ali slej počil

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Ce se je takrat dobro vedelo, zakaj potem takrat nisi prodal delnic? Pohlep, neumnost ali bullshit, da se je takrat dobro vedelo?

PS: Vlada ti je dala moznost v enem tednu zasluzit orenk odstotkov (razlika med 27 in 40+ EUR). Ne razumem, kaj jo sedaj pljuvas? Ali si jezen ker zaradi pohlepa takrat nisi prodal, sedaj pac nekdo mora biti kriv?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.756
113
pri taščici
JAh no vsaka šola nekaj stane bom vedel za drugič....
Mogoče pa še bodo prišli kdaj časi nkbm nikdar se ne ve.....
Pravijo da kdor ne reskira ne profitira. Če bo nkbm po 0 evrov ne morem toliko izgubi kolikor sem v zadnjih 6 letih dobil.
Je pa res da ni več toliko denarja v igri kot ga je bilo do pred 2 let nazaj (ja plačal sem davek....) Če bi bil vedež bi počakal še eno leto.....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne vidim razloga zakaj bi ji bil prodal denarja nisem rabil špekuliral tut nisem sicer sem res v minusu ampak naložba je v mojem portfelju dolgoročna! Kar se tiče davka v primeru da bi prodal pa lahko rečem le a ni dobro plačat davek od nečesa kar si zaslužil in nič naredil?