Ma kaj se sekiras imam 5 accjev, naj izklopijo vse, si pa naredim novega. Zadevo prodaš če si na sceni 10let al pa 10 dni, nema veze.
Jaz sploh redko kdaj pogledam kako "star" je prodajalec ce kaj kupujem.
Meni so odklopli acc, ker sem na enem biddanju zmagal špegle. Me kontaktira prodajalec, mu rečem naj mi samo še
pošlje sliko dejanskih špeglov, da se ne vozim zastonj 20km, (sem mu to napisal že prej pa ni odpisal), mi pošlje in
so bila fake (rekel sem mu samo naj mi ročaj poslika od znotraj) in jih valda nisem kupil.
Se pritoži, in me bannajo. (model prodaja baje orginal špegle, so pa fake; banajo pa mene ker se nepustim nategnit)
Jih kontaktiram na mail kaj se je zgodilo in mi osorno napišejo "bi se pa prej pozanimali kaj kupujete".
Sem jim odvrnil, da si bom naredil 5 novih accjev iz 5ih različnih ipjev in bom prodajal nove iphone in
vse visoko iskano robo in bom folk fural po državi in jim napisal SMS "zahvali se bolhi ker ne skrbi za uporabnike kot bi morala".
Niso odgovorili, ampak vseeno pa jim sigurno ni bilo. (nisem tega seveda naredil, niti nameraval nisem, sem jim pa dal za mislit)
Page je dober, dosti robe se najde, menjave gredo well, samo marketing in kontakt s strankami pa jim šepa na celi črti.
Ko bo dealer.si bol pregleden in z več oglasi, bom preklopil tja.