Bolha in izklop up.računov

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Bolho je zgleda doletela gosp.kriza.V roku enega mesca so mi zaprli dva up.računa z tole navedbo:

Spostovani uporabnik XXX, Zaradi stevilnih zahtev tako prodajalcev, kot obiskovalcev spletne strani www.bolha.com zahtevamo odprtje Bolha trgovine. V primeru, da oseba oglasuje dejavnost, ki je nima registrirane oz. za opravljanje katere nima ustreznega dovoljenja, se namrec na podlagi 3. clena Zakona o preprecevanju dela in zaposlovanja na crno (ZPDZC-1) steje, da opravlja delo na crno, ki je skladno z 2. odstavkom istega clena pri nas prepovedano. Skladno z navedenim, vas vabimo, da v primeru, da imate registrirano ustrezno dejavnost, odprete na naši strani Bolha trgovino. Stroski Bolha trgovine so majhni (ze od 39 EUR + DDV na mesec), uporabnikom trgovine pa prinasajo stevilne prednosti. Preberite si vec o stevilnih prednostih, ki jih prinasa trgovina na Bolhi! Ekskluzivno samo za Bolha trgovine: • Bolha trgovine imajo se dodatno izpostavljene oglase, saj imajo sedaj logotipe v seznamih po katerih listajo uporabniki! • Graficni pregled statistike obiska vase trgovine po dnevih in mesecih. Spremljajte kaj se dogaja z vaso ponudbo - kolikokrat si obiskovalci ogledajo vase oglase. • Svetovanje za izboljsanje oglasov - nasi svetovalci vam svetujejo kako pripraviti oglase, ki prodajajo. V primeru, da se v petih dneh od prejema tega vabila nanj ne boste odzvali, vam bomo zal prisiljeni izklopiti vase uporabnisko ime. Vasa bolha.com. Vas skrbnik: XXX XXX

Delo na črno? Halo,cela bolha je črni trg,zaprite potem portal in pustite na njem samo uporabnike, ki vam plačujejo, pa da vas pol vidim frajerji pohlepni. In paket 39€ + DDV ? HALO?? To ni majhen strošek na mesec,no za kak Telekom verjetno je.
Na moje odgovore ni nikoli nobenega odziva.Sklepam,da imajo preveč uporabnikov.
hysterical-1.gif

Še to,na up.računi sem imel cca 10 oglasov. Mogoče preveč?

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
še to, na prejšnjem acc sem parkrat plačal izpostavo oglasa, dokler sem to počel ni bilo problemov.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Kja pa prodajaš, da imaš 10 oglasov?

Če maš 5 samsungov in 5 nokij, ni čudno
grin1.gif

Je pa meni takoj odgovoril, ko sem spraševal, zakaj ne dela iskanje pravilno...