Bolečine v desni bradavici

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Zdaj že nekaj dni zaporedoma me boli desna bradavica ... Boleti me je začelo naenkrat, malo je tudi zatečena, pa pojma nimam za kaj bi šlo. Upam, da ni nič resnega in je samo slučaj ...

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem že leta ven iz pubertete ... Zdaj je bil moj zdravnik na dopustu, tako da komaj v ponedeljek grem k njemu. Ker vidim, da je skos slabše. Kot da bi se mi neka bula delala zadaj. Sicer nimam pojma, kako to gre ... ampak sem slišal, da tudi moški lahko dobimo na prsih raka ... Upam, da ni kaj resnega, ker sem res malo v skrbeh, ker to kar se je naredilo, ni glih normalno.

Nimam nobenih pirsingov in ničesar, pač se je to naredilo samo od sebe ...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Zgleda kot neka okužba, alergija.. Sej mamo nekaj dohtarjev tlele, če ne bo pa kravakonj pogooglal pa povedal svoje mnenje
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Verjetno gre za obliko mastitisa. Pri moških in na splošno pri nedoječih osebah je redek, ampak je možen in je načeloma bakterijskega izvora. Torej k zdravniku, da preveri, in najverjetneje predpiše en antibiotik.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
No, končno bil pri zdravniku ... samo me je zaskrbelo ... napotil me je na nujni pregled ultrazvoka. V napotnico je napisal pod neko šifro N63 in Notranja zatrdnina ...
Jutri grem na pregled, pa bomo vidli ... Samo sem malo v skrbeh, ker sem videl, da je brskal po neki zelo debeli knjigi ..

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Pa kaj vi meni o nekem alkoholu ... Ne kadim, alkohol pijem zelo zelo redko, pa ko ga že, je to samo en ali pa največ dva radlera ...

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
No, končno bil pri zdravniku ... samo me je zaskrbelo ... napotil me je na nujni pregled ultrazvoka. V napotnico je napisal pod neko šifro N63 in Notranja zatrdnina ...
Jutri grem na pregled, pa bomo vidli ... Samo sem malo v skrbeh, ker sem videl, da je brskal po neki zelo debeli knjigi ..

N63 je koda diagnoze:

Unspecified lump in breast

http://www.icd10data.com/ICD10CM/Codes/N00-N99/N60-N65/N63-/N63