Boksarksi prvak in tatoo na hrbtu

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Zdravo,
sm gledal boks - itak, tako kot vsi in videl, da ima na hrbtu nekaj razmazanega.
Nato včeraj vidim en vpadljiv avto, ki ima nalepke FREE$all.
Vtipkam njihovo stran in res ......tam je tudi boksarski prvak.
Ampak men še vedno ni jasno, kaj nam ta spetna stran sporoča oz za kaj točno gre?
Mega posel spet - tako kot vse ostale " nategancije" v Sloveniji?
Če tema spada v drugo področje me naj admin prosim prestavi.
Če kdo ve, naj mi prosim sporoči, lahko tudi ZS.
thnx
še link Free$....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
Zdravo,
sm gledal boks - itak, tako kot vsi in videl, da ima na hrbtu nekaj razmazanega.
Nato včeraj vidim en vpadljiv avto, ki ima nalepke FREE$all.
Vtipkam njihovo stran in res ......tam je tudi boksarski prvak.
Ampak men še vedno ni jasno, kaj nam ta spetna stran sporoča oz za kaj točno gre?
Mega posel spet - tako kot vse ostale " nategancije" v Sloveniji?
Če tema spada v drugo področje me naj admin prosim prestavi.
Če kdo ve, naj mi prosim sporoči, lahko tudi ZS.
thnx
še link Free$....

Pa to stran odprem, brez da kaj preberem vidim o čem se gre.
Že stil pisave kao $all, takoj veš da greš lahko gradit z njimi...

604tut.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
piramida, ponzi??
jah sej pomoje niti zavec sam ne ve o čem se gre, važno, da plačajo

Tile faraoni, so še kje zajca prepričali, tako da ni rabo dat 200 članarine pa 500 za biznis, ampak so mu z napisom članarino
podarili, 500 pa še vedno more dat
smile-1.gif

dotore

Pripravnik
18. avg 2007
438
3
18
Torej,
govora je o "klasičnem slovenskem novodobnem poslovnem modelu".
Thnx.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Res je! Popolnoma se strinjam z g.Petrom. Tudi jaz za to firmo Free $al do danes še nisem slišala. In sicer me je poklicala prijateljica, ki je obiskala njihovo predavanje o finančnih naložbah na Ptuju in razmišlja o tem da tudi sama začne delat za njih. Sama predavanja sicer nisem obiskala, a sem glede na informacije, ki mi jih je posredovala prijateljica zelo skeptična.
In sicer:
1.Agent, ki je vodil predavanje trdi da za to firmo dela že 5 let, kar se mi zdi zelo čudno glede na to da firma nima niti internetne strani oz. da na spletu ni nobenih podatkov o njej.
2.Pogoj za sodelovanje(toraj da delaš za njih) je, da tudi sam vložiš, in sicer min. 50€/mesec za min. dobo 7 let, pri čemer so obresti 12-14%/leto

Kaj več informacij o tej firmi žal nimam, razen tega, da naj bi vlagali v obveznice. Firma pa je najbrž nekje s štajerskega konca(okoli Ptuja), glede na to da je le redko kdo slišal zanjo(Dejan Zavec živi v občini Juršinci- 10 km oddaljena od Ptuja, pravtako tudi agent, ki naj bi za to firmo delal že 5 let; predavanja o njihovih naložbah pa so, v kolikor je meni znano, do sedaj bila le na Ptuju)!!!

http://blog.zmagovalec.com/2009/06/22/free-al-skrivnostni-sponzor-dejana-zavca/#comments

Sam sicer vem, kdo je lastnik tega "posla" in osebno mu ne bi zaupal 1c v upravljanje oz. piramidiranje.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Kolikor vidim na ajpesu, ima oseba z največ free$al masla na glavi registriran s.p. za podjetniško in poslovno svetovanje že od začetka leta 2007. Je pa že prej delal s temi naložbami, samo pod drugim imenom. Na 5 let se verjetno ime menja.
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Saj se piramid ne gredo na s.p., ampak preko ciperskih podjetij. Ti s.p.-ji z dejavnostjo "finančno svetovanje" so samo za kamuflažu, da zgleda vse legalno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.258
7.048
113
tako je, s.p. je tukaj samo zato, da so prijavljeni na minimalca in jim teče doba, in da ne rabijo plačati več prispevkov, kot je minimalec.