Bohinj

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Kam skočit na eno fajn kosilo v Bohinju?

Pri Hrvatu , zelo dobra restavracija, sploh so se mi vtisnili v spomin solnograjski žličniki (sj se tko reče
redface-1.gif
?) in pa biftki.

če si pa bl gorenca, pa bi za mal mnj danrja ogromne porcije pa:

Picerija Ema , ogromne pice (garant 2 sta sita z eno pico), ogromne porcije, okusne, ampak nč posebnega, noben gurmanski presežek.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
itak je najboljša gosilna Rupa v srednji vasi (malo naprej od Hrvata). Res priporočam!

tista picerija ema me je pa razočarala, ker je tam taka industrija... vsaj poleti je bilo tako!!! pa tiste velike pice - kdo lahko tok poje?? pol pa sam stran mečejo hrano!

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Tud jaz ti priporočam RUPO..., preko ceste maš pa pizzerijo EMO, ki ima OGROMNE pa tudi dobre pice

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
itak je najboljša gosilna Rupa v srednji vasi (malo naprej od Hrvata). Res priporočam!

tista picerija ema me je pa razočarala, ker je tam taka industrija... vsaj poleti je bilo tako!!! pa tiste velike pice - kdo lahko tok poje?? pol pa sam stran mečejo hrano!

Ne vem zakaj bi si naročil celo pico in zakaj bi se samo eden silil z njo, če je to obrok za 2tipa oz. 3dekleta... Rupe ne poznam, ker gremo vedno v Emo, moram pohvaliti čufte, ki sem jih jedel pri njih v času malice, porcija pa tudi za 1,5 odraslega.

No kar so mi rekli ljubljanski vikendaši je, da je Hrvat boljši kot Rupa. Ema je pa pač solidna, za najesti se odlična, ni pa da bi reku, da je vrhunska gostilna (kira picerija pa je???), čemur so tudi cene primerne (pica za dve osebi 7-9€)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Tud jaz ti priporočam RUPO..., preko ceste maš pa pizzerijo EMO, ki ima OGROMNE pa tudi dobre pice

Hotel iti k Hrvatu (ko sem prišel tja, sem se spomnil, da sem tam ekrat že hudi dobro jedel), ampak je bilo zaprto. Šev v Rupo. Zelo korektno pri mesu, pomfri in pražen sta bila malo manj korektna, (ampak še vedno čisto OK). Najbolj zabavno: familijarno (2 odrasla, otrok) smo se najdeli za 32 evrov s pijačo vred.
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Itak sem zaj... Račun je bil 22 €, je pa res, da sta bili le 2 glavni jedi (čisto dovolj, glede na velikost orcij) ob juhah in pijači.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Ksz

No pr Emi majo res velke pizze in vredu jedec kot sm sam lahko eno pojem samo se ze davis, drgac pa ce gres s punco je pa idealna 1 pizza za dva ker punca itak en dober slice manj kot polovico poje in je zate glih prav.

Enkrat kolega narocil cevapcice so bili tudi dobri, tko da za tisto pizzerijo tam samo pohvale oziroma ce gremo po lestvici 1-10 bi dal 9 glede na porcije, kvalitete in cene

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sam kelnarce so pa zatezene gorenjke. Pa se lene povrhu. Se prov vid, da bi sla raj gnoj kidat kot pice strezt.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Pice imajo tudi zelo dobre pri Don Androtu, direkt pri Bohinjskem jezeru, zraven hotela Zlatorog. Tam se skoraj vsakič ustavim, če sem v Bohinju
smile-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
KSZ

Bil v soboto v Emi. Pica OK, kot ponavadi, vse ostalo OBUP. Pico prinese v petih minutah, za pribor je treba 2x rečt (sicer picerija zasedena ca. 10%, se pravi skoraj prazna), pojemo, čakamo pol ure, 2x rečem za račun in dve kavi, čez 15 minut prinese dve kavi, naročim še sladico za tamalo,....čakamo spet pol ure, rečem za račun,.....nič....grem za šank rečt naj računa.....čez 15 minut prinese račun in na računu sladica (ki je mimogrede, kljub temu da sem 2x rekel nismo dobili).....blablabla......

Skratka, prišel, pojedel v desetih minutah, za vse skupaj pa porabil uro in pol. Aja, avto in otroški voziček mi po enem tednu zračenja še vedno smrdita po cvrtju, cunje sem opral še isti dan.

Prejšnja leta sem bil tam skoraj vedno ko sem bil v bohinju, zdaj me 100% ne vidijo več.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.316
113
Tale EMA je kmečka menza! Edino kar lahko ponudijo je brezvezna veeeeeelika pica, ostalo je vse goli kuratz! Veliko bolje je gostilna Rupa, 200m stran, vendar pa tam ni poceni!

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.885
113
Saj jaz od picerije ne pričakujem da je gostilna. Če sem si zaželel gostilne sem šel k Hrvatu. Sicer se nimam za zahtevnega gosta, sam tole je blo pa res qratz. Za povrh me je potem še en "bohinc" zaparkiral na četrt zasedenem parkirišču.
bonk.gif
K sreči sem videl da ima jupol kante v avtu in sem potem v gostilni iskal malarja. In ga tudi precej hitro našel.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tale EMA je kmečka menza! Edino kar lahko ponudijo je brezvezna veeeeeelika pica, ostalo je vse goli kuratz! Veliko bolje je gostilna Rupa, 200m stran, vendar pa tam ni poceni!

Rupa je kakih 10 korakov stran čez cesto, pa čisto nič draga. Če smo se 3 (2 + 1 otrok) za kosilo najedli za 22€, temu težko rečeš drago ...

Si mislil na Hrvata? Ta je res enih 200m stran in dražji?

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.979
7.316
113
Gostilna RUPA, lastnik Kusterle Jaka je bila vedno prej kot poceni! Res pa je, da nisem tam jedel že nekaj let! Hrvata ne poznam! Če gledaš od picerije EMA v smeri proti Bledu, je gostilna RUPA na levi strani! Mislim, da cca. 100-200m naprej... Kje je Hrvat?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Rupa je od par metrov stran, nasproti eminega parkinga. Kot rečeno, familija 2+1 smo se najedli za 22€. Če je to drago, potem ne vem, kaj je poceni.
Hrvat je v nasprotno stran, skozi vas, ne desni (aprking je pa levo od križišča).