Bodo Pahorja povozili Manovi tovornjaki?

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Barabe levičarske
10.gif

http://www.demokracija.si/index.php/v-fokusu/politika/5066-bodo-pahorja-povozili-manovi-tovornjaki

Upam da tole res poharca vrže dol in v zapor
jezen.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Se mi ne da brat, ampak demokracija je gotovo najbolj verodostojen vir informacij
hysterical-1.gif
No za tabele ovce zagotovo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Za razliko od tebe sem članek prebral in ne bom presenečen če je napisano dejansko res. ker Zidar je v Nemčiji bil obsojen in ker dejansko SCT rabi samo MAN-e

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Najbolj mi gre na jetra-----ker se pahor tako vneto bojuje proti patriam----sam je pa glavni švercer tovornjakov katere menda kopuje preko vrste in jih plačuje veliko več kot so vredni--------napossled ti tovornjaki stojijo v raznih skladiščih njegovih propadlih firm---kjer čakajo na črne kupce.

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
ne če si ga res prebral, potem si najbrž videl, kakšen smeh je ta članek. kako moreš hkrati v istem članku napistai ti dve trditvi:

Kako naj pošten človek potem sprejme tako surov napad na opozicijo in to s strani povsem neverodostojne osebe?
Če sodimo po sporočilu anonimnega vira, ki smo ga v uredništvo prejeli včeraj zgodaj popoldne, se namreč Pahorjevi vladi bliža nov, tokrat smrten udarec, ki naj bi bil povezan z afero Man.

Očitno je za pisca tega članka anonimno sporočilo izredno verodostojen vir. in potem pridemo do kalibrov, kot je suzica, ki pisanje anonimnega vira vzamejo za sveto resnico, po drugi strani pa kategorično zanikajo kakršno koli vpletenost Janše v domnevni državni udar, čeprav za tistimi izjavami dejansko stoji oseba z imenom in priimkom.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Bolje bi pa bilo-če bi zdaj pahor lepo ponosno in verodostojno odstopil, kakor da bo moral čez nekaj mesecev kratko malo bežat pred razjarjeno rajo-katera bi izvedela za njegova nagnusna dejanja katero najbolj izstopa uničenje slovenskega gospodarstva.

Zgleda da se hoče okleniti vsake bilke na njegovi narejeni puščavi.

sass

Guru
1. sep 2007
5.251
891
113
jep, pa janša bi lahko končno sprejel dosmrtni premierski mandat, da bi še na stroških volitev prišparali
cheer.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Suzica, prav smiliš se mi, kakšne travme doživljaš zaradi Pahorja. A lahko sploh normalno spiš? Prav hudo mi je, ko si mislim, kdaj si nazadnje normalno zatisnil(a) oči. Že dve leti in nekaj mesecev brez pravega spanca.... Hudo in žalostno.
Pa ko pomislim, koliko je še do leta 2012, ko boš morda lahko spet normalno spal(a)....

Eh nič, grem rajši s kolegom na pir
nahrung002.gif