Bo to delovalo?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
NOBEN NC?

Mam namreč novo napravco še pakirano, pa če ni to to, jo bom nesu nazaj .....

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Resno misliš, da se bom zaradi tvojega linka šel učit italijanščine (ali si prevajal)?
Maš spodobne slovenske strani (in prodajo), kjer ti tudi svetujeo kaj in kako - sam poišči da ne bom delal reklame.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.978
350
83
tam ko se terc po tori rola
Mogoče bo zvenelo neumno, pa vendarle: a kar tako, na slepo si šel nekaj kupit? Če ti je trgovec rekel, da bo lavfalo, je to to. Če pa kljub njegovemu zagotovilu, da bo, pa vseeno ne dela, pa itak mora nazaj vzeti. Sicer dobi na vrat inšpektorat zaradi zavajanja kupcev. Verjetno pa obstaja tudi kakšna slovenska stran, kjer je ta izdelek prdstavljen. Stric Google bi vedel.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Mah, .... nabavil sm v obiju v ita, ko sm pa pršu domu, sm opazu nikjer ne piše nč o digitalni tv. aparaturca ni bla draga (15€) in je pakirana v plastičnem blistru, tko da če odprem dvomim da mi jo vzamejo nazaj. Zato sm prašu tle če po teh specifikacijah, kdo mogoče kaj ve, al je kakšna šansa da bi delalo.
trgovcev nism nč spraševal, je kar letelo v košarco .... nism niti pomislu da ni za digi tv

lp

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Včasih sem veliko anten in ojačevalnikov zmontiral. Vedno sem materijal sam nabavljal, ker sem točno vedel kaj kje rabim.Če je naročnik imel doma že kakšno stvar, sem dobro pregledal njeno uporabnost - običajno ni bilo uporabno, ker je bilo kupljeno na slepo ali po nasvetu trgovca.
Tvoj post in link nimata dovolj podatkov.Nisi napisal kakšne antene boš združeval ; UHF (21-69K) - UHF (21-69K) ali neko drugo kombinacijo.Na linku se ne vidi točne karakteristike ojačevalnika. Ima sicer 2x UHF ampak taki so imeli običajno pasovne vhode kanale 21-35 in 35-69 ali nekaj takega. No z uvedbo digitalne TV so se stvari pri antenah malo poenostavile, samo razumeti je potrebno določene zakonitosti.

LP Frenckie

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Ja je uporabno za digitalni signal.
Je pa premalo podatkov za kaj boljši nasvet.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
To bi bil "zunanji združilnik za antene" (da palo) > za na drog ... vhod 2x UHF in 1x VHF (s kontinuiranim prehodom napetosti) oz nekaj takega.

Bo delovalo tudi z digitalnimi kanali.