Bluetooth slušalke s dobrim dometom

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Potrebujem ene slušalke, ki vsaj 2 dni zdržijo med polnjenjem, in imajo kar se da velik domet od telefončka. Imam ene nokijene a so že stare in ko sem 3 m stran že prekinja. Koliko je to odvisno tudi od telefona, ker se mi zdi, da Desire je bl švoh kar se tiče kakršenga koli signala.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
OK potem bi rad BT slušalke, ki delajo do 10m
grin1.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Preizkusi z drugim aparatom, oz. z drugimi slušalkami.
Še vse, ki sem jih imel do sedaj , so delovale na vsaj 10m, tudi s starimi aparati.
Tudi tiste za par E.

LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne kupuj.. ni prakticno. Sem imel Jabra BT3030.. Tako je: Bluetooth slusalke kupis, da se resis kablov.. Pri Jabri ali tej Nokiji se jih ne. Kar profitiras, je tistih 10 cm kabla od prsi do telefona/mp3 playerja.. Brezveze, imho.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem že kupo
evil.gif
Pri jabri pa je tak, da jo je treba met okoli vrata, kar sigurno ni tak praktično, kot sponka, pa še starejši Bt ima in bo v prihodnje slabša izbira, kot ta nokia.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj imas tudi pri Jabri zaponko.. Ne vem, meni ni bilo prakticno.. se vedno imas kable od slusalk od obeh uses do BT dongla..

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem mel tut ene motorola, ki nimajo kablov, pa sem zgledal ko princesa Lea. Ne hvala
tongue-1.gif
Zaenkrat še ni najt "lepih" in dovolj ugodnih slušalk brez kablov ali pasa, ki gre čez zadnji del glave.Bom poročal, kak so pri teku tote nokia, ko jih dobim iz uk.Bom pa itak kabl "skrajšal", da nebo opletal okoli.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Evo, dobil nokia slušalke.
Morem rečt, da so vredu.Domet je preko 5 metrov z zidom ali dvema vmes.Na prostem je okoli 10m oz. sem zaj stestiral z iphonom delujejo celo preko 20m, vendar ne sme bit ovir-povsem na prostem. Priložene slušalke niso švoh - ne po kakovosti, kot tudi ne po basih, jakost zvoka je pa malenkost majnša ampak še vedno dovolj nabija.Pa kabl od slušalk je zelo kratek - dejansko so namenjene teku. Pohvalit moram tut, da z iphonom 3gs (ios 4.1) delujejo vse funkcije (play, pause, forward/backward, call...) , sem pa na mnogih reviewih prebral, da forward/backward z iphonom ne dela. Dejansko nisem nikjer prebral, da bi delalo. Stvar preverjeno dela.
smile-1.gif

Kar pa je malo čudno pa je to, da ko priključim original 3gs slušalke z remote (mic, play...) mi predvaja zvok samo v eni slušalke, šele ko stisnem in pridržim play/pause gumbek , začnejo normalno predvajat zvok?! Bom ob priliki še kake druge slušalke stestiral in poročam.

edit: Na iphonovih slušalkah delujeta obe slušalki, vendar falijo določene frekvence in basi in ni za poslušat
17758-icon_confused.gif

Kupil sem jih primarno za tek in za to bodo odlične. Priložene slušalke so in-ear, imajo zelo kratek kabel , stvar je zelo lahka, na sponko in vse funkcije za zvok delajo.

Nazadnje urejeno: