Evo, dobil nokia slušalke.
Morem rečt, da so vredu.Domet je preko 5 metrov z zidom ali dvema vmes.Na prostem je okoli 10m oz. sem zaj stestiral z iphonom delujejo celo preko 20m, vendar ne sme bit ovir-povsem na prostem. Priložene slušalke niso švoh - ne po kakovosti, kot tudi ne po basih, jakost zvoka je pa malenkost majnša ampak še vedno dovolj nabija.Pa kabl od slušalk je zelo kratek - dejansko so namenjene teku. Pohvalit moram tut, da z iphonom 3gs (ios 4.1) delujejo vse funkcije (play, pause, forward/backward, call...) , sem pa na mnogih reviewih prebral, da forward/backward z iphonom ne dela. Dejansko nisem nikjer prebral, da bi delalo. Stvar preverjeno dela.
Kar pa je malo čudno pa je to, da ko priključim original 3gs slušalke z remote (mic, play...) mi predvaja zvok samo v eni slušalke, šele ko stisnem in pridržim play/pause gumbek , začnejo normalno predvajat zvok?! Bom ob priliki še kake druge slušalke stestiral in poročam.
edit: Na iphonovih slušalkah delujeta obe slušalki, vendar falijo določene frekvence in basi in ni za poslušat
Kupil sem jih primarno za tek in za to bodo odlične. Priložene slušalke so in-ear, imajo zelo kratek kabel , stvar je zelo lahka, na sponko in vse funkcije za zvok delajo.