Bluetooth na NUVI 360

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo. Rabim eno pomoč. Na nuvi 360 z bluetoothom,, se mi bluetooth izklopi. Ko ga želim vklopiti in preklopim v meniju na vklop ter potrdim ok se mi odpre okno "prižigam bluetooth " in zamrzne. Ne pomaga nič naprav moram resetirati, vendar je ponovno bluetooth izklopljen. Naredil hard reset, vendar ne pomaga - mogoče kak nasvet?

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče FW upgrade, sicer nerešljivo, saj gre za staro navigacijo, najbrž pa imaš nov telefon in se mogoče ne ujameta.

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Hvala šnecer, toda to mi naredi tudi če nimam zraven telefon z vključenim bluetoothom.. Ko pa grem na update firmware z Web updaterjem, mi pa javi da imam zadnjo verzijo firmware. Kaj misliš če naredim ponujeno možnost : "reinstall the same version". Ali lako kaj zaje..m?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne moreš narediti škode s ponovno namestitvijo.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Podoben problem sem mel z 760, ko sem vžgal BT se mi je prižigal tudi 2, 3 ure... in pomagalo je edino da sem ga ugansnil in nan novo zagnal. BT pa ni hotel delati. Po nekaj mesecih se pa je spomnil sam od sebe in začel normalno delati. Vmesnem času pa nisem nič nadgrajeval FW, to je blo lani taki čas