bluetooth gps ali priključeni gps?

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
telefon se mi ne poveže oz. ne najde signala.kaj je bolje uporabit?bluetooth ali priključeni gps?če dam na priključeni gps potem nimam nič signala.odzunaj mi tudi ni delal.
prosim pomoč!

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
ima symbian s60 3th! mislim,da je to bolj pomembno kot telefon.imam prav?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik yyyeb pravi:
telefon se mi ne poveže oz. ne najde signala.kaj je bolje uporabit?bluetooth ali priključeni gps?če dam na priključeni gps potem nimam nič signala.odzunaj mi tudi ni delal.
prosim pomoč!

Uporabiš tisto kar imaš! Če imaš bluetooh GPS sprejemnik ga povežeš preko bluetooth, če pa priključenega (vgrajenega) pa preko prilkjučeni!
Torej je bolj pomembna kombinacija telefon - GPS¨sprejemnik, kot op sistem!

Nazadnje urejeno:

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Malo off topic pa vseeno!

Kaj mislite, da porabi več energije (električne), delovanje Bluetooth-a v navezi z zunanjim GPS-om ali notranji GPS v mobilnem telefonu!?
sprasujem se.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
To je sicer zanimivo vprašanje, ampak če kupiš gsm z gps modulom, ne vem, zakaj bi še vlačil zraven BT modul...
Raje avtopolnilec za gsm, če je že dlje časa prižgana navigacija.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Očitno nisem bil čisto jasen! To je bilo čisto teoretično vprašanje!

Prej sem imel mobilca brez GPS-a in zunanji GPS modul na bluetooth-u, sedanji pa ima že vgrajen GPS in sem samo "naglas" razmišljal. Nekateri se pač "izgovarjajo", da ni vzel mobilca z GPS-om, ker naj bi mu ob uporabi navigacije zelo hitro izpraznilo baterijo! Sicer pa po moji logiki mu jo bo aktivni bluetooth tudi dokaj hitro ožel!
write.gif