Blu-ray predvajalnik - HDD snemanje

kursk

Zelenc'
23. jun 2015
12
0
1
Moj blu-ray LG BP240 ima funkcijo HDD snemanje.

Mi lahko kdo razloži kaj lahko vse snemam s to funkcijo, kajti na daljincu blu-raya sploh ni gumbka "rec" - snemaj, tudi nikjer nisem zasledil kakšnega sledu o snemanju (ko sem brskal po menijih blu-raya)! Kako je sedaj s tem?

lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik kursk pravi:
Kaj pa vem ali se sploh splača vračati?

Zakaj pol sploh odpiraš to temo in polemiziraš?
confused-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Zato ker ti folk pomaga, ti pa bluziš.

In denar za bluray si stran fuknu, ker folk to šenkava. Sam sem sodelavcu dal panasonicovega, pa je bil po specih precej boljši kot tale LG...

kursk

Zelenc'
23. jun 2015
12
0
1
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Zato ker ti folk pomaga, ti pa bluziš.

In denar za bluray si stran fuknu, ker folk to šenkava. Sam sem sodelavcu dal panasonicovega, pa je bil po specih precej boljši kot tale LG...

Ti nisi pomagal zato se ne razburjaj. Lepo od tebe da si dal sodelavcu. To je za pozdraviti!

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Na bigbang strani piše

Citat:
Kompaktna izvedba BluRay predvajalnika s samo 27cm širine je uporabna tudi v majhnih prostorih in ponuja predvajanje 2D vsebin ter preko USB vhoda omogoča predvajanje posnetih vsebin tudi iz vaših spominskih enot.

Pod tehnične specifikacije pa
Citat:
USB predvajanje slike, zvok, HDD snemanje, filmi

Po tem sklepam, da naj bi predvajal posnetke iz kakšnega lg tvja oz. kej podobnega (kak ts fajl). Napisano pa je butasto ja.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Res je.
Samo težko pa pričakuješ, da boš dobil za 80 eur hdd snemalnik. Plus player jasno.

Je pa jasno, da avtor ni ravno prijazen do ljudi, ki mu želimo pomagati, ter da omenjeno na "škatli" "Extarnal", vemo, kaj pomeni.

kursk

Zelenc'
23. jun 2015
12
0
1
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Res je.
Samo težko pa pričakuješ, da boš dobil za 80 eur hdd snemalnik. Plus player jasno.

Je pa jasno, da avtor ni ravno prijazen do ljudi, ki mu želimo pomagati, ter da omenjeno na "škatli" "Extarnal", vemo, kaj pomeni.

Ja, za 80 EUR se verjetno res ne dobi ne vem kaj.

Predlagam pa ti tudi, da si to zadevo (to korespondenco) prebereš od začetka do konca pa potem razpravljaš o prijaznosti.

kursk

Zelenc'
23. jun 2015
12
0
1
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik kursk pravi:
Da ima to funkcijo (naj bi jo imel) sem zasledil tukaj:

https://www.bigbang.si/blu-ray-predvajalniki/bp240-bluray-predv-lg-559505

pa tudi na škatli od predvajalnika je napis oz. oznaka External HDD PLAYBACK.

Drugače pa sem tudi jaz gledal ta navodila in tega nisem zasledil (razen se mi zdi dveh omemb HDD).

lp

kako si prisel od PLAYBACK do snemanja? in od "predvajalnik" do snemalnik?

bonk.gif

Predlagam ti, da si to zadevo (to korespondenco) prebereš od začetka do konca.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik kursk pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Res je.

Predlagam pa ti tudi, da si to zadevo (to korespondenco) prebereš od začetka do konca pa potem razpravljaš o prijaznosti.

Si me spomnil na nekoga iz foruma "Citroenar", ki je spraševal (za C5 MK 3 - to pomeni od letnika 2009 dalje), kje ima gumbe za dvigovanje in spuščanje avta (hidravličarji to imajo).
Nakar so mu povedali, da je kupil avto z navadnimi fedri.
Ti si sicer vrgel stran samo 40 eur, ta tip pa mnogo več.

Ampak saj če vas ne bi bilo, tudi Šeško ne bi bil najbogatejši Slovenec.

kursk

Zelenc'
23. jun 2015
12
0
1
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik kursk pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Res je.

Si me spomnil na nekoga iz foruma "Citroenar", ki je spraševal (za C5 MK 3 - to pomeni od letnika 2009 dalje), kje ima gumbe za dvigovanje in spuščanje avta (hidravličarji to imajo).
Nakar so mu povedali, da je kupil avto z navadnimi fedri.
Ti si sicer vrgel stran samo 40 eur, ta tip pa mnogo več.

Ampak saj če vas ne bi bilo, tudi Šeško ne bi bil najbogatejši Slovenec.

Očitno nisi šel še enkrat vsega brati (od začetka do konca). Ali pa si površno bral!?

Pri LG-ju pa se verjetno ne bi strinjali glede tvoje navedbe o denarju.