Blond policistka

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Danes v trgovini nabavljam klasično nabavko... pa na "samopostrežni" blagajni ugotovim, da sem pozabil stehtat banane, skočim par metrov do tehtnice in sem nazaj v manj kot pol minute, pa že vidim, da prodajalka "podi" blond policistko preč od blagajne, kjer sem si sestavljal račun... sem si še mislil, da je škoda, da ni plačala, saj so bile banane zadnja stvar za bipnit.

Pa tako sedaj štiri ure kasneje pridem domov, preverim račun, ker se mi je zdel malo visok in glej jo faco, blond policistko... med puranji file in banane mi je uturila ene WEST BLUE (MODRE) za 2.70€... mamu ji.

Pa ne, da bi rekla hvala al pa kaj. Je bla tolk blond, da jih je potem še sama še enkrat plačala na drugi blagajni.

Sej ne, da sem jest izpadel pameten, ker pred potrditvijo nisem preveril računa ampak halo... ne moreš kar enmu uletet na blagajno pa svoje droge bipat na tuje račune.

V Spar-u (Slovenčeva) moji zgodbi tako ali tako verjetno ne bi verjeli, če bi hotel 2,70 nazaj...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
256
83
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Sej ne, da sem jest izpadel pameten, ker pred potrditvijo nisem preveril računa ampak halo... ne moreš kar enmu uletet na blagajno pa svoje droge bipat na tuje račune.

Sej ne, da zagovarjam blond policistko, ampak halo... ne moreš kar iti iz vrste tehtat banane in pričakovati, da boš še vedno na vrsti.

Vsaka šola nekaj stane.press

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Da si v trgovini lahko sam vzameš cigarete, tega pa že dolgo nisem videl.
confused-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Mogoče je bla pa tolk blond da je svoje že plačane iz žepa prtisnla na blagajno
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
grin1.gif
sintič mode on:
To je naredila samo zato, ker ima policija nalogo čimveš skasirati od ljudi. 2,70 EUR od vsakega Slovenca, pa bo v državnem proračunu dobre 4 milijone več.
sintič mode off

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Danes v trgovini nabavljam klasično nabavko... pa na "samopostrežni" blagajni ugotovim, da sem pozabil stehtat banane, skočim par metrov do tehtnice in sem nazaj v manj kot pol minute, pa že vidim, da prodajalka "podi" blond policistko preč od blagajne, kjer sem si sestavljal račun... sem si še mislil, da je škoda, da ni plačala, saj so bile banane zadnja stvar za bipnit.

Pa tako sedaj štiri ure kasneje pridem domov, preverim račun, ker se mi je zdel malo visok in glej jo faco, blond policistko... med puranji file in banane mi je uturila ene WEST BLUE (MODRE) za 2.70€... mamu ji.

Pa ne, da bi rekla hvala al pa kaj. Je bla tolk blond, da jih je potem še sama še enkrat plačala na drugi blagajni.

V Spar-u (Slovenčeva) moji zgodbi tako ali tako verjetno ne bi verjeli, če bi hotel 2,70 nazaj...

Zzzzzeeeeeeehhhhhh....

In, kake je mela kaj joške?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
in policistka ni pomislila, da je cigarete vstavila v tvojo vrečko, čeprav niso tvoji? in niti omenila ti ni tega?

OMFG... lahko bi vsaj ven izvlekla, ne pa da vstavlja izdelke v tvojo "košarico" na blagajni...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
grin1.gif
sintič mode on:
To je naredila samo zato, ker ima policija nalogo čimveš skasirati od ljudi. 2,70 EUR od vsakega Slovenca, pa bo v državnem proračunu dobre 4 milijone več.
sintič mode off
Temu se reče profesionalna deformacija

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sicer je off ampak vseeno:

Naj gre v k. Spar in tiste njihove "samopostrezne blagajne". Dokler bodo vztrajali (pa ceprav so ocitno FAIL) bo treba ocitno nakupovati drugje. Da bom prevzel delo trgovke da mi lahko 10ljudi diha cez ovratnik ali sem ukradel cigumi. Hvala, NE.
zmaga.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kak je lahko podturila cigarete? A so čiki že na samopostrežni način? Že kar nekaj let ne kadim, pa ne vem...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Hmm očitno tu leži razlog, da je odprl temo in potem utihnil

No ja... eni mamo tudi službo, pri kateri se ne visi skoz za Alter-jem
wink-1.gif
.
Na to, da se drogo lahko kupi le pri blagajni sploh pomislil nisem... od kje njej potem droga?

SLužbo mamo vsi, ampka se še vedno sprašujemo, kako to, da so bili ravno cigareti. Si dobor pogledal v vrečko so kje, kaj piše gor ali je kje kak liste s cifro..
cheer.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:

Sej ne, da zagovarjam blond policistko, ampak halo... ne moreš kar iti iz vrste tehtat banane in pričakovati, da boš še vedno na vrsti.

Vsaka šola nekaj stane.press

Kaj pa naj naredi, pusti banane tam?