Blokiranje težaka na gsm...

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Hei,

Ker je tuki bol bran forum, pa mal se mudi, me zanima, če je kakšna možnost blokiranja ''klicatelja'', na NOKII express music 5800, softversko, ali ma že kej vgrajeno notr, al se da na netu kak program najdt, da si inštaliraš. Vem, da ni android sam vseen. Poznam pa vse zadeve kako gre prek mobitela, sam to je prepočasi
smile-1.gif

Hvala tehničarjem za kak odgovor
smile-1.gif
)

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Jaz imam nek "Advanced Call Manager", kjer lahko določim blokirane številke in kaj naj z njimi naredi, ko sem ga pobral je bil zastonj, kje sem ga dobil, nimam pojma.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
A to maš na nokii? Vem da majo samsungi to že v telefonu vsaj moj Note ma to že not.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Vaginko, kaj pa ti rabš blokado hehe :D Teb bi bol pasu še kak extra call list hotnic pa te fore :D Amm vem/mislim da samsungi majo to, zdej ne vem točn al je že not, al je app za androida..

Kak link bi bil dobrodošel, kje za Nokio dol potegnt...?

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Točno to imam jaz na moji 5800XM, plačal tudi nisem nič zanj, tako da predvidevam, da imam free verzijo.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
A blokira sms pa klice? Tko da sploh ne veš da te nekdo kliče al pa piše? Je instalacija kej zaj...?

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Jaz imam tako naštimano, da mi ne zvoni, če kliče kdo iz črne liste, za SMSe ne vem, ne rabim. Instalacija kot vsaka druga stvar.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Meni je bivša težila nekdaj par mesecev, dokler me ni razpizdila, sem šel namobitelov center in jim rekel, da mi to številko za vedno blokirajo .. in naredili so mi tako, da ji je baje skos pravlo, da ta številka ne obstaja ...

Ko je izvedela, da imam nekaj nastavljeno, da njene številke ne sprejema, druge pa ... si je šla kupla novo sim kartico pa dalje težila ... sem ji sms poslal ... škoda denarja, ker do mobitelovega centra nimam daleč ... in šel tja, in ji spet blokiral številko ...

Naredijo ti to brezplačno.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Ne filozofirat.

Blacklist aplikacija .. pa je rešeno. Tudi, če "disturber" zamenja številko. Enkrat te lahko pokliče z bilokere številke, ampak samo enkrat ... me prav zanima, kdo prej neha na dolgi rok?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi imamo v službi vsake toliko kakega težaka in ko hočemo blokirat je vedno odgovor: morate imet 6 klicev, vsak mora trajat vsaj par sekund, zapisat morate kdaj so bili klici, potem pa pisno poslat zahtevo
bonk.gif
Pa pri vseh operaterjih enako.

Je bilo lažje kupit telefon, ki avtomatsko blokira.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.274
348
83
Ne poznam tega telefona, ampak skoraj 100% je tako da lahko nastavljaš skupine. Naredi novo skupino, daj samo njega notri, pa pravilo za to skupino da je silent. Za silo najenostavnejša reč (sicer ga imaš med zgrešenimi klici ipd., ampak vseeno).

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Ma ja psihoti so nadležna stvar... to bi mogl naštimat na vsak telefon, ki ga uporabljajo ženske, č mene kdo vpraša...Pol se je treba pa j.. s temi, no fizično prepričevanje še ne pride v poštev hehe :D
Bom probal mal pošnofat tele linke, je pa Nokia
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Citat:
Uporabnik X3m pravi:
Ne filozofirat.

Blacklist aplikacija .. pa je rešeno. Tudi, če "disturber" zamenja številko. Enkrat te lahko pokliče z bilokere številke, ampak samo enkrat ... me prav zanima, kdo prej neha na dolgi rok?

To je to. Lahko celo nastaviš kak signal sliši ta, ki ga imaš na "blacklisti", kao zasedeno in podobno
smile-1.gif
res dobra zadeva.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
ksz

zakaj pa številke ne shraniš v imenik pod ime Ne Dviguj in potem za to ime določiš da ne zvoni?