Investitor je gradil bloke in imel pogodbo za poslovni odjem, pogodba je seveda bila na pravno osebo.
Sedaj so se stanovanja prodala in smo se vselili ter opazili, da plačujemo nekam drago skupno elektriko. Po pregledu zadev se je ugotovilo, da so stvari ostale, kot so bile; poslovni odjem, priključna moč "brez merjenja moči" (ne vem točno kaj to pomeni)...
Klical sem distributerja, da bi preklopili na gospodinjski odjem...in dobil sila različne informacije:
- da se to ne da, ker je pogodbeni partner pravna oseba (upravnik)
- da se to na da zaradi večje priključne moči
- da se da uraditi gospodinjski odjem kar se tiče omrežnine, ne pa tudi same cene električne energije...
- da se to da urediti, če bi si nek stanovalec skupno elektriko pisal nase...
Ðizus...od česa se sedaj to odvisno? Al mene nekdo po telefonu malo scat vozi...?
Lahko pogledate, kako imate drugi na položnicah?
Sedaj so se stanovanja prodala in smo se vselili ter opazili, da plačujemo nekam drago skupno elektriko. Po pregledu zadev se je ugotovilo, da so stvari ostale, kot so bile; poslovni odjem, priključna moč "brez merjenja moči" (ne vem točno kaj to pomeni)...
Klical sem distributerja, da bi preklopili na gospodinjski odjem...in dobil sila različne informacije:
- da se to ne da, ker je pogodbeni partner pravna oseba (upravnik)
- da se to na da zaradi večje priključne moči
- da se da uraditi gospodinjski odjem kar se tiče omrežnine, ne pa tudi same cene električne energije...
- da se to da urediti, če bi si nek stanovalec skupno elektriko pisal nase...
Ðizus...od česa se sedaj to odvisno? Al mene nekdo po telefonu malo scat vozi...?
Lahko pogledate, kako imate drugi na položnicah?