Bleferji - Svet Kanal A - nesreča v Rimu?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Prejle pokažejo spektakularne slike nesreče ko je uni model v Ferrariju ubil 4 osebe, pa se mi je zdelo da so pokazali slike američana, ki je sam razbil Enzota, pa je preživel: MAlibu Enzo crash Na 24kur majo pa sliko enga drugega Ferrarija kot Enzo (4xx? ali 360?)...

A so tolk butasti al majo gledalce za butaste al kaj?
bonk.gif

Da ne govorim o poročanju a-la "hermetično zaprt parlament", "male izredne razmere" in Krmelj: "čisto popolna zgodba" (popolnoma DRUGA zgodbaa)... PA recimo napisano ime une ki jo je Polansky posilil - Samatha Geimer.......
bonk.gif

no pa saj nisem v bistvu nič novega odkril
grin1.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Kaj ti slučajno resno jemlješ novice, ki jih ponujata Svet in 24ur?
bonk.gif

Novinarji tipa Krmelj (govorna napača a'la neznanje povezovanja stavkov) in Denis Oštir (govorna napača a'la jecljanje in način govora, ki je še hujši od rezanja stiroporja) lahko delajo samo in izključno na Pop-u. Uredniki pa prav tako...
Resni novinarji se te medijske hiše na daleč izogibajo, zaradi referenc za prihodnost...

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Gledas novice na nacionalki in dobis obcutek da zivis v najbolj urejeni drzavi kjer je vse lepo in prav....skoda ker potem novice koncajo in se spet zaves da zivis v balkanskomafijskem lopovstvu o katerem nam na 24 ur svak dan porocajo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ne da bi jih resno jemal, pač gledam včasih... Pa se mi zdi abnormalno da oni to v eter spustijo, saj zgledajo s tem taki amaterji da ne vem kako lahko to sploh delajo???

Referenca? da bi bil novinar za Svet bi to v CV-ju izpustil, napisal bi da sem bil nekje v indiji in experimetiral z drogami, bi bla boljša referenca...

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Referenca? da bi bil novinar za Svet bi to v CV-ju izpustil, napisal bi da sem bil nekje v indiji in experimetiral z drogami, bi bla boljša referenca...

hysterical-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
in kaj bi ti zaj rad... da gre en v rim pa slika točno tistega fererija da boš ti srečn...
ko rečejo da je v avganistanu v bombnem napadu umrlo 64 ljudi, ti hočeš sliko od vsakega posebej al kaj...
važne so novice in ne slike avta...važno je da je ubil 4 ljudi in da se bo mogoče kdo malo zamislil nad svojo voznjo, ne pa jebeni avto

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
On je želel povedat to, da če že nimajo pravega video materiala, naj ne omenjajo nesreče, sploh pa ne s 5 let starimi posnetki iz drugega konca sveta.
Na internetu je dovolj gradiva, zato če je že vsaka druga fotografija na 24ur ukradena iz drugih portalov, bi lahko pobrskali in poiskali tudi to. Ne pa pač nekega razbitega Ferrarija...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
pa glih v tem je finta da ti da mislit da lahko z svojim avtom ubiješ sebe, ker voznik je umrl in še 3 druge nedolžne osebe...
koga pa briga slika ferarija, če bi vozil pa ford fiesto se pa ne bi nihče buno da ni prava slika...
ni važna slika tistega prekletega ferarija tam, umrli so trije nedolžni ljudje...
drugič naj objavijo novico brez slike pa bo

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
LOL @24kur.
pa tastar je na koncu prbil POHOR namesto PAHOR.
hysterical-1.gif

Opažam zadnje čase, da mu pravilna izgovorjava dela hude preglavice. Ko ga poslušam, dobim občutek, da je slovenščina zelo težak jezik za izgovorjavo. Je model nažgan, al se ga kaj loteva?
rolleyes-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ja saj to hočem povedat, oni dajejo dramatičen vtis kar z enimi x slikami, boli njih če bo kdo slučajno opazil da zavajajo, to zame ni novinarstvo ampak čisto direktno drkanje v glavo, kot bi si mislili "hej, pa sej mamo tolk butaste gledalce da ne bojo pogruntal". Naj objavijo potem samo novico pa je, ne pa da reče "tole so slike nesreče, ki se je zgodila blizu Rima...." ker to je čista LAŽ
in ne glede na to da so podn od informativne oddaje polni "domnevnih" in "neuradnih" novic, je tole nov poden na katerega so se spustili z LAŽJO.

Konec koncev mene pač ne bojo nategnili, saj jih ne jemljem resno, ampak dejstvo je da to gleda xx% ljudi, ki bojo šli recimo na volitve, referendume, pa se jih fopa z LAŽMI.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Čisto v osnovi pa... Koga boli k*** da je bila v italiji prometna nesreča? Če ni iztiril vlak ali pa se zaletel avtobus v drug avtobus, mene to ne zanima...

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
ja saj to hočem povedat, oni dajejo dramatičen vtis kar z enimi x slikami, boli njih če bo kdo slučajno opazil da zavajajo, to zame ni novinarstvo ampak čisto direktno drkanje v glavo, kot bi si mislili "hej, pa sej mamo tolk butaste gledalce da ne bojo pogruntal". Naj objavijo potem samo novico pa je, ne pa da reče "tole so slike nesreče, ki se je zgodila blizu Rima...." ker to je čista LAŽ
in ne glede na to da so podn od informativne oddaje polni "domnevnih" in "neuradnih" novic, je tole nov poden na katerega so se spustili z LAŽJO.

Konec koncev mene pač ne bojo nategnili, saj jih ne jemljem resno, ampak dejstvo je da to gleda xx% ljudi, ki bojo šli recimo na volitve, referendume, pa se jih fopa z LAŽMI.

Pa to jaz tudi pravim... V kar nekaj postih.... Mediji, še posebej POP, so tisti, ki na nek način ustvarjajo napeto ozračje v državi, tako v političnem kot gospodarskem in še kakšnem segmentu. Folk pa vse to pobere, ne upa vzet kredita za investicijo, na splošno ne podpira nobene poteze, predloga, niti dobrega (davčne spremembe recimo).
Govorijo o štrajku, "Gremo vsi štrajkat!", govorijo o krizi "Joj, kak je hudo", govorijo o za polovico zmanjšanjem višanju pokojnin za leto 2010, "Joj, penzije nam nižajo!" ipd.
Pač izkoriščajo ovce, ki vse to poberejo, s tem si povečujejo gledanost in posledično prihodke od oglaševanja. Resnost oz. realnost jimje pa drugega pomena

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pod tole se podpišem. Zelo radi Izkoriščajo nekakšno slovensko psihozo, ki vsem poleg pritoževanja povprek čez vse zapoveduje tudi, da je treba za svojo nesrečo krivit druge in vsakogar, ki spleza višje, nazaj povlečt. "Je sigurno baraba, ker jaz tudi delam pa sem revež." Takšno prepričanje je pri nas povsod, od vlade do medijev in navadnih ljudi. Dejansko je Slovenija država v kateri se ne splača bit dober. Žal.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz...

Ta portal je porazen. Novinarstvo je tam mrtvo. Gre se le še za klike in €€€. Ker so pravi novinarji dragi, "novice" vnaša verjetno nekaj študentkov, vmes pa "moderirajo" komentarje. Bojkotiram že lep čas.