BlackBerry Priv

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Ima kdo kaj uradnih/insiderskih novic glede prihoda Priv-a na SLO trg? Edina, katero sem zasledil je, da naj ga letos še ne bi bilo.
Če je informacija zaupne narave, lahko tudi na ZS, obljubim, da bom tiho.
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ima kdo kaj uradnih/insiderskih novic glede prihoda Priv-a na SLO trg? Edina, katero sem zasledil je, da naj ga letos še ne bi bilo.
Če je informacija zaupne narave, lahko tudi na ZS, obljubim, da bom tiho.
smile-1.gif

Pa misliš, da je to telefon za imet? Meni je bil od začetka (najave) zelo všeč, sedaj po testih pa ne vem, če je to ta pravo. Nekateri kritizirajo neodzivnost sistema in slab foto. Pa tipkovnica afaik ni tista iz 9900
wink-1.gif
.

Po prejšnjih modelih sodeč bo pa pri Telekomu verjetno res nekje konec januarja.

Jernej

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Tudi jaz sem bral recenzije, po katerih so predvsem bivši BB uporabniki nezadovoljni.
Po moje bi bil za imet, a vedi, da sem že leta na Androidih s Qwerty tikpkovnico. Ker iščem nadomestek za trenutno Motorolo Photon Q, prav velike izbire nimam. Sploh, ker bi ga rad vzel v SLO, odisejad kot s Photonom Q (ZDA-SLO-Češka-SLO) se mi ne da več izvajat.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Za nadalje pravijo, če se ne obnese android, da bodo nehal z izdelovanjem telefonov. Posvetili naj bi se softverskim zadevam

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Ah ja to govorijo ze xyz let :D, pa še vedno priroma vsake dve lete nov BB na sceno.

Zdele mam passporta 1leto skor, pa morn rečt da v kombinaciji fiksna tipkovnica/BB OS/amazon app market (neki andorid aplikacij/.

je pač zmagovita kombinacija.....

Zanič sem mel priliko se mal ukvarjat z enim Lg-jem nevem m8 al ka je bil.. pa morn rečt da mi ta "podolgovata oblika" sploh ne sede nekot več...

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ni malenkost prevelik? Malo težko se da z njim delat z eno roko. Moti me da ni drsnega ploščka

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ni malenkost prevelik? Malo težko se da z njim delat z eno roko. Moti me da ni drsnega ploščka

Saj je cela tipkovnica drsna in se obnaša kot velik plošček.

Jernej

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Ta teden sem se končno prebil do Priv-a. Tipkovnica je res malo majhna, a se je da navaditi, drugače pa na telefon nimam pripomb, se bo dalo zdržat.
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik naliM pravi:
Ta teden sem se končno prebil do Priv-a. Tipkovnica je res malo majhna, a se je da navaditi, drugače pa na telefon nimam pripomb, se bo dalo zdržat.
smile-1.gif

In kje si ga našel?

Jernej

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Z malo sreče sem ga našel pri nas, je pa USA verzija, z brezžičnim polnjenjem.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Ker je šlo za unikatno situacijo (nekdo je kupil in si premislil), ti cena ne povedala dosti. Je pa bilo napram katerikoli redni ceni precej ugodno. Če bi bilo mogoče, bi vzel še enega za ta denar.
smile-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Kakšna je primerjava s Samsungi, ti težko rečem, jih nisem dovolj uporabljal, čeprav sta mi bila Note 5 ali 4 izhod v sili, če do Priva ne bi prišel.
Napram Motoroli Photon Q (rootan in upgrade na CM10.2) je raketa v vseh pogledih, razen enem: fizična tipkovnica na Privu je po površini pol manjša.
smile-1.gif

Drugače pa kvaliteta izdelave, zaslon, hitrost, odzivnost zaslona na dotike, fotoaparat, prostor (ja, ima tudi SD kartico
smile-1.gif
) meni ne puščajo trenutno nobenih želja odprtih.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
V kakšnem smislu te skrbi SW? OS deluje zelo stabilno, od aplikacij sem izklopil le BBM-BlackBerry Messenger, ker je najedal z včlanitvijo.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Mel sem en kup androidnih telefonov, pr vseh se zgodba ustavi ko nabijes gor 20 appov. Isto je blo pr mojih androidih, isto opazam pr sodelavcih. Steka, se pregreva, zmrzuje it'd. Dobr je stvar delala le na cm modu. Vsaj men.. pa se tist je crashnalo vsake tok.