Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mislim, da ima tokrat težave Mobitel s prenosom podatkov, preko wifi deluje, preko EDGE pa ne, aparat kaže, da je edge prisoten, poveže pa se ne (izpisano z malimi črkami).
Citat: Uporabnik mojoman pravi:
Mislim, da ima tokrat težave Mobitel s prenosom podatkov, preko wifi deluje, preko EDGE pa ne, aparat kaže, da je edge prisoten, poveže pa se ne (izpisano z malimi črkami).
Pri Mobitelu pravijo, da je krivda na strani RIM-a. Še dobro, da imam rezervni telefon, drugače bi bil sedaj ponovno penast. Jutri prekinem pogodbo za BB storitev.
Citat: Uporabnik mojoman pravi:
Pri Mobitelu pravijo, da je krivda na strani RIM-a. Še dobro, da imam rezervni telefon, drugače bi bil sedaj ponovno penast. Jutri prekinem pogodbo za BB storitev.
. Jaz sem se tudi čudil, kako ni prišla potrditev sestanka, ko je pa zapisnik šel takoj na mail. Ob 15h je pa priletelo vse. Ampak kakor gledam, nima smisla iti stran.
Spet BB down! Zadnji sprejem mail ob 8:22. - na PCju pa še "letijo" eden za drugim not. Sem pa na M@b.... (no sicer obstaja možnost, da je z našim serverjem kaj narobe - tako, da prosim info če komu drugemu tudi ne dela).
Spet BB down! Zadnji sprejem mail ob 8:22. - na PCju pa še "letijo" eden za drugim not. Sem pa na M@b.... (no sicer obstaja možnost, da je z našim serverjem kaj narobe - tako, da prosim info če komu drugemu tudi ne dela).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.