BlackBerry 9700

medosg

Zelenc'
17. jul 2011
5
0
1
Pozdravljeni!
Sem imetnik smartphona 9700 Bold, ki ima posodobljeno programsko opreme prek BlackBerry World na OS 6.0.
Vse deluje OK le z WI-Fi-jem imam težave. Namreč najdem omrežje, se priključim nanj in brskam. Kar naenkrat pa mi preide iz brezžične povezave na mobilno povezavo (mobilni internet) in to seveda drago stane, še posebej v tujini.
Sem že poizkusil izključiti v Mobile Network: Data Services in While roaming na OFF, potem pa ne deluje internet.
Prosim za pomoč, ker bi mi s tem zmanjšali stroške telefona.
Pozz;
Sebastjan

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To po moje ni problem, ampak, v kollikor mu zmanjka WiFi signala, samodejno prestavi na prenos podatkov preko operaterja. in ja, takrat ko surfaš preko WiFi je najvarnejša rešitev, da si nastaviš Data na Off in kasneje zopet vključiš.

medosg

Zelenc'
17. jul 2011
5
0
1
Če dam data services na OFF, potem se mi noče povezati z internetom, ker javlja problem v komunikaciji, isto ko gostujem, če dam data off While Roaming - spet problem v komunikaciji.
razen, če izklopim mobile network in brskam brez operaterja in sem tačas nedosegljiv.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Khm, imaš prav, tudi meni na 5.xx zajamra, samo nikoli nisem opazil, saj imam vklopljeno data opcijo tako doma, kot za tujino ...

Potem je po moje še edino ta rešitev, ki si jo omenil ali pa mogoče, da bi kaj spreminjal v service bookih ...

medosg

Zelenc'
17. jul 2011
5
0
1
Hjaaa....ko zaženem Browser in zahtevam options mi ponuja samo naslednje:
Startup page;
Home Page;
Enable Keyboard Shortcuts;
Prompt Before
Web content;