BlackBerry 6

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Takole naj bi izgledal novi BlackBerry (OS) 6:
https://www.youtube.com/watch?v=c5NCgaEsg1c&feature=related

Mnenja (predvsem BB uporabniki)? Je dovolj, da bi poleg biznis pridobil tudi kakšnega iz segmenta "navadni uporabniki"?

Na android community je bila zanimiva anketa,.. Nekaj v smislu "kaj ste imeli preden ste prišli na Android".. in verjeli ali ne BlackBerry je bil nekje 40% (je pa večina gotovo iz US).

Je tu kdo, ki bi raje kot iPhone 4 ali sodobni Android telefon, posegel po modernem BlackBerry aparatu?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Všečen je ta novi OS 6
smile-1.gif

lp

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
Menjam takoj AndroidOS za BlackBerry OS, mail je pač mail. AndroidOS nima neke popolne push variante kar me zelo moti, tak da naslednjik mojega Milestona je ziher BlackBerry 5 al' 6 al pač kaj bo bomo pa videli.

lp bluub

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Meni zadeva izgleda skrajno dolgočasno, pač BlackBerry ... uporaben za pisno komuniciranje in klicanje, upam da bo browser deležen temeljite prenove, ker brskanje po spletu ni ravno užitek, tudi na videu ne izgleda tako.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja se strinjam,.. Jaz sem v bistvu že OS 5.0 skoraj zadovoljen. Rad bi npr. le malo boljši browser in pa npr. youtube aplikacijo ki je v OS 6.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kvaliteta in velikost (čez cel ekran). Meni to tudi po optimizaciji za moj aparat, ne deluje. Poleg tega je pomoje "priročneje" preko aplikacije.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.097
139
63
okolica mesta
Kvaliteta je verjetno res malo slabša (mislim da je to odvisno od aparata). Velikost videa je tudi zadovoljiva oz. se v dveh sek. nastavi čez cel ekran, mogoče na vsaki strani fali po 1mm oz. je črno. Zdaj če bi nalagal bolj kvaliteten video preko aplikacije se posledično podaljša tudi čas prenosa, če govorimo od EDGE prenosu
smile-1.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Poglej vsi ki imajo 480x360 (+moj najljubši Bold 9000 z 480x320) so precej kvalitetni zasloni.. zlasti ker so fizično manjši in je gostota pixlov višja. Bold 9000 ima naprimer 245ppi, za primerjavo iPhone (ne 4) pa zgolj 165ppi.

Npr. kvalitetna videovsebina zgleda presneto dobro na Boldu, čeprav je majhen ekran. In Aplikacija kot je npr. Movies / Flixter zelo dobro deluje (precej boljša slika od youtuba na wifi).

In dolgo se že govori kdaj bo BB "lepo kazal youtube" in z OS6 naj bi se končno zgodilo. Upam da res..

Nazadnje urejeno:

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
BB ima dejansko samo 3 največje prednosti ... odlična tipkovnica, velikost telefona ter BB messenger ... ostale funkcije pa so tko na primerljiv ravni z ostalimi telefoni.

Velik minus je, da nima offline navigacije, zelo uporabna stvar, ko potuješ.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz bi izpostavil še preko bližnjic na tipkovnici hitro dostopnost do željenih stvari.. tega prej nisem opazil še pri nobenem tovrstnem telefonu in zadeva je v pravih rokah zelo uporabna. Prepričan sem da na nobeni E Nokiji ne moreš tako hitro urediti zadev kot tukaj, pa naj si bo odgovarjanje na email, dodajanje opravila / beležke, nastavljanje alarma.. Pa čeprav zgleda zadeva "bolj zapletena".

Prav tako ne poznam nobene naprave take velikosti, ki ima tako kvaliteten zaslon.. in pa (Bold 9000) zvok pri predvanjanu preko zvočnika, ki mu pomoje kljub "starosti aparata" noben ne pride blizu.

Nazadnje urejeno: